Θα θέλατε να αποκτήσετε φακίδες;

pseutikes-fakides2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα μικρά κορίτσια νιώθουν αμήχανα όταν τις έχουν, και οι μεγαλύτερες σε ηλικία πλέον γυναίκες τις αγαπούν. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσουμε τη νέα τάση που υπαγορεύει φακίδες-τατουάζ; Της Σάντυ Τσαντάκη.

Eδώ και μερικούς μήνες, ολοένα και πιο πολλά κορίτσια, όλων των ηλικιών, φωτογραφίζονται στο Instagram με τις νέες τους κουκίδες. Δεν γεννήθηκαν έτσι. Αποφάσισαν να μιμηθούν το στιλ της Πίπης Φακιδομύτη, που μπορεί να μην είδαν ποτέ στην τηλεόραση, την γνώρισαν όμως μέσα από λευκώματα.

Όσες το έχουν τολμήσει λένε πως αλλάζει το πρόσωπό τους, γίνεται αυτομάτως πιο γλυκό, κι αντί να κάνουν τατουάζ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός τους, προτιμούν να παίξουν με ανεπαίσθητα σημάδια σε κυκλικό σχηματισμό, κυρίως στα μάγουλα.

Ιδανικά, οι καλλιτέχνες τατουάζ προτιμούν να υπάρχουν ήδη φακίδες στο πρόσωπο, για να μπορούν να «χτίσουν» συμμετρικά στις ήδη υπάρχουσες. 

Όπως και να 'χει, χρησιμοποιούν ειδικό μελάνι, ανάλογα με την απόχρωση του δέρματος για να δείχνουν όσο πιο φυσικές γίνεται, αλλά τίποτα μάλλον δεν μπορεί να μιμηθεί ή να υπερβεί τη φύση. 

Οπότε, κορίτσια, πριν το τολμήσετε, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Γιατί σήμερα μπορεί να σου αρέσουν οι φακίδες, αν όμως ξυπνήσεις σε δυο χρόνια και τις έχεις βαρεθεί; Και δεν θέλεις να σε φωνάζουν πια Πίπη; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com