Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς των μοντέλων;

kate-moss2
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Είναι η κλασική ερώτηση που γίνεται στα μοντέλα διαφορετικών εθνικοτήτων και ηλικιών. Όλοι θέλουν να μάθουν το μυστικό της Gigi και της Kate. Νομίζουμε ότι αν βάλουμε μέλι και ελαιόλαδο στα μαλλιά μας θα γίνουν τόσο πλούσια σαν της Gigi Hadid; Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το σημαντικότερο είναι ότι μπορούμε να πειραματιστούμε και να μην ξοδέψουμε χρήματα. Οι συμβουλές που αποκαλύπτουν κάθε τόσο διάσημα κορίτσια της πασαρέλας και των διαφημίσεων είναι συμβουλές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην κουζίνα του σπιτιού μας.

Έτσι, για παράδειγμα, αν ακούσουμε την Kate Moss, μπορούμε να μάθουμε ότι το απόλυτο μυστικό για επιδερμίδα που ακτινοβολεί σαν την δική της, είναι να αντέξουμε στο…κρύο. Δηλαδή; Για κουρασμένα μάτια και ταλαιπωρημένο δέρμα, πρέπει απλώς να γεμίσεις τον νεροχύτη ή ένα μπολ με παγάκια, κρύο νερό και φλούδες αγγουριού, και ύστερα να βυθίσεις το πρόσωπο σου μέσα για όσο περισσότερη ώρα μπορείς. Τα αποτελέσματα είναι στιγμιαία, λέει η Kate Moss. Αντέχουμε; 

FilmMagic / Axelle/Bauer-Griffin

Ένα πιο νέο μοντέλο, και ίσως λιγότερο γνωστό σε όσους δεν ασχολούνται με τη μόδα, η Immam Hammam, φτιάχνει τη δική της μάσκα για το πρόσωπό της, την οποία, απλώνει μια φορά την εβδομάδα στο δέρμα της, και αποτελείται αποκλειστικά από μέλι και αβγά. Τόσο απλή. Και τόσο θαυματουργή.

Η Kendall Jenner προτιμά το αβοκάντο και την μπανάνα, αυτή τη φορά όχι για το δέρμα της, αλλά για τα μαλλιά της. Όπως δήλωσε σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις της, παίρνει ώριμα αβοκάντο μαζί με μπανάνες και προσθέτει δύο κουταλιές από λάδι καρύδας. Τα αναμειγνύει όλα μαζί, τα απλώνει στα μαλλιά της, αποφεύγοντας τη ρίζα, και αφήνει τη σπιτική μάσκα στο κεφάλι της για 30 λεπτά. Όταν τα ξεβγάζει, τα μαλλιά της είναι πιο γυαλιστερά από ποτέ.

Ο πάγος φαίνεται πως κάνει θαύματα για όποιον τον αντέχει. Και η Vanessa Paradis συνηθίζει να περνάει το πρόσωπό της με παγάκια όταν έχει προγραμματίσει μια λαμπερή έξοδο, από τότε που είχε διαβάσει ότι ο Paul Newman βύθιζε ολόκληρο το πρόσωπο του σε ένα μπολ με παγάκια. Τελικά όλα από κάπου ξεκινάνε… Ακούς Kate; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com