​Πώς να μοιάζει το σπίτι του Robert Downey Jr;

derosewindmillhouseforsaleeasthampton
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Eίναι η κλασική φωτογραφία από ταινία ή διαφήμιση. Όλη η οικογένεια, στην εξοχή, στην αυλή, η μαμά ξυπόλητη με φλοράλ φόρεμα, όπως και το κοριτσάκι, το αγόρι παίζει με τα παιχνίδια του και ο μπαμπάς καμαρώνει. Αυτός είναι ο αληθινός Robert Downey Jr σήμερα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μοιάζει πιο χαρούμενος από ποτέ. Στις φωτογραφίες που ο δημοφιλής ηθοποιός μας ξεναγεί στο σπίτι του, στο περιοδικό Archtectural Digest, είναι χαμογελαστός και φρέσκος. Το σπίτι που έχει επιλέξει για να μένει με την οικογένειά του, έχει ξύλινα πατώματα, μαξιλάρες και λουλούδια παντού, πουφ και αναπαυτικές καρέκλες.

Ο σταρ του Iron Man αναζήτησε ένα ησυχαστήριο στα Χάμπτονς, ένα σπίτι ξεχωριστό, που όμοιό του δεν υπήρχε. Γι' αυτό και ζήτησε τη βοήθεια επαγγελματιών διακοσμητών προκειμένου να σχεδιαστεί ένα σπίτι με χιούμορ και λειτουργικότητα, ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το σπίτι του Robert Downey Jr είναι ένας παλιός μύλος από τον 19ο αιώνα, ο οποίος έχει γίνει, φυσικά, αγνώριστος. Και τα δέντρα στον κήπο είναι σαν αληθινά γλυπτά. 

Κι επειδή τόσο ο Robert Downey Jr όσο και η σύντροφός του βρίσκονται διαρκώς στον δρόμο, η πρώτη φορά που θα έμεναν στον καινούργιο τους σπίτι θα ήταν Χριστούγεννα, κι έπρεπε όλα να είναι στην εντέλεια στη φωλιά τους. Κι είναι πραγματικά ένα παραμυθένιο, κινηματογραφικό σπίτι, από αυτά που πραγματικά αξίζει να ονειρεύεσαι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com