Πώς προετοιμάζεται μια σταρ για το κόκκινο χαλί

alicia-vikander
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι όλα τα φλας και οι κάμερες είναι στραμμένα πάνω σου. Μήπως μπορούμε να μάθουμε επιπλέον μυστικά από τις αναγνωρίσιμες γυναίκες του πλανήτη και την υπερέκθεση στη δημοσιότητα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει κανείς να προετοιμάσει πριν από μια σημαντική έξοδο που γνωρίζει καιρό πριν, είναι η σωστή ενυδάτωση του προσώπου.

Μπορούμε να κάνουμε απολέπιση, να βάλουμε μάσκα, να την αφήσουμε για μισή ώρα, να προσθέσουμε σέρουμ, και να δοκιμάσουμε ό,τι γνωρίζουμε πως λειτουργεί συμπληρωματικά στο πρόσωπό μας, για περισσότερη λάμψη και υγεία.

Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο. Ας ξεχάσουμε για λίγο τα τηγανητά, τα αναψυκτικά, τη ζάχαρη, κι ας επενδύσουμε σε τροφές και ροφήματα, φρούτα και λαχανικά, που μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσουν, μέσα, έξω, στην όψη, στη ζυγαριά, στη διάθεση.

Λιγότερο αλάτι, λιγότερη καφεϊνη, αποφεύγουμε γαλακτοκομικά και υδατάνθρακες. Και αμέσως μετά ας συνεχίσουμε με απολέπιση και στο υπόλοιπο σώμα για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να δούμε το δέρμα μας να λάμπει περισσότερο από ποτέ.

Κι όταν έρθει η ώρα του μακιγιάζ; Η μυστική συνταγή δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε. Αν θέλουμε να τονίσουμε τα χείλη, τότε θα μάτια θα πρέπει να είναι υποτονικά. Κι αν πάλι, θέλουμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση στο βλέμμα, τότε είναι προτιμότερο να προσθέσουμε μόνο γκλίτερ λιπγκλός ή κραγιόν σε nude απόχρωση. Ψεύτικες βλεφαρίδες; Τις πιο διακριτικές που μπορεί να πετύχουμε στο εμπόριο. Εκτός κι αν κάνουμε πρόβα από τώρα για τα Όσκαρ την άνοιξη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com