Tα απαραίτητα εργαλεία της ομορφιάς

make-up-ergaleia
ΤΡΙΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Εμείς μπορεί να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα μας για να βαφόμαστε, οι μακιγιέρ όμως επιμένουν πως το αποτέλεσμα θα είναι τελείως διαφορετικό αν μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία. Ποια είναι αυτά; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Τα βουρτσάκια από φυσική τρίχα, σε διαφορετικά μεγέθη, δεν είναι διακοσμητικά. Έχουν ξεχωριστή χρήση και μπορούν να κάνουν αληθινά θαύματα. Γιατί ειδικό σφουγγάρι θέλουμε για την πούδρα, άλλο βουρτσάκι για τα φρύδια, για τις βλεφαρίδες, το ρουζ, τις σκιές…

Να μην ξεχάσουμε και το ειδικό εργαλείο που βοηθάει τις βλεφαρίδες μας να μοιάζουν πιο μακριές και γυριστές, το blender για να απλώνουμε την υγρή βάση στο δέρμα, χάι-τεκ τσιμπιδάκια φρυδιών. Κι αν νομίζατε ότι κάπου εδώ εξαντλείται η φαντασία των μακιγιέρ, τι θα λέγατε για ένα πράσινο αξεσουάρ που φτιάχτηκε ειδικά για να απλώνεται σωστά το serum; Σκεφτείτε ενεργειακό μασάζ στα σωστά σημεία του προσώπου.

Υπάρχουν και κάτι αεροδυναμικά πιστολάκια για τα μαλλιά, κατευθείαν από το ντιζάιν του μέλλοντος, αλλά και κάτι μαγικά χαρτάκια για την τσάντα, τα οποία λάνσαρε ακόμη και η Rihanna, με την Fenty συλλογή ομορφιάς της για να απορροφούν τον ιδρώτα «ταμποναριστά» από το πρόσωπό μας.

Και είναι και κάτι ηλεκτρικά βουρτσάκια, μάλλον για τις τεμπέλες, κάτι σαν τις ηλεκτρικές βούρτσες δοντιών, που είτε τις λατρεύεις, είτε τις απεχθάνεσαι. Κι αν ξεμείνεις από μπαταρίες; Επαναφορτιζόμενη ομορφιά. Η μόνη λύση κορίτσια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com