Αλλαγή στο σπίτι με τρεις κινήσεις

spiti-prasinos-toixos-kathreftis-diakosmisi
ΤΡΙΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όταν νομίζουμε ότι θέλουμε να ανανεωθούμε με μικρές και ανέξοδες λύσεις, κοιτάμε προσεκτικά γύρω μας. Τι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε για το επόμενο σαββατοκύριακο για να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο το σπίτι μας; της Σάντυς Τσαντάκη

Το ξύλο, που άλλοι το συμπαθούμε και άλλοι το λατρεύουμε, μπορεί επίσης να είναι απρόβλεπτο. Μπορούμε να φτιάξουμε μοναδικά σκαμπό, ανοιχτόχρωμα ή σκούρα, για να καθόμαστε ή να τοποθετούμε αντικείμενα, με διπλή χρήση και σαν κομοδίνο.

Έχετε αγαπημένα υφάσματα; Τι θα λέγατε να ντύσετε πολυθρόνες, καναπέδες ή ακόμη και υποπόδια για το σαλόνι; Η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή και είναι κάτι που θα έχετε μόνο εσείς, δεν θα βρείτε στο εμπόριο, πολύ απλά γιατί θα το έχετε φτιάξει με δικές σας...πρώτες ύλες.

Καλύψτε τα καλοριφέρ. Με ξύλινες λύσεις, από καφασωτό ή άλλο υλικό, σε λευκό ή μπεζ, για να μην φαίνεται άσχημα το «σώμα», αλλά να μπορούμε να ζεσταινόμαστε με στιλ. Γιατί και το ντιζάιν θέλει φροντίδα. Δεν θέλει απαραίτητα έξοδα. Αλλά μεράκι. Και επιστροφή στο χειροποίητο στοιχείο. Πάντα με αγάπη και ανάγκη για διαφορετικότητα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com