Τέσσερις τάσεις ομορφιάς που θα ξεχωρίσουν το 2018

gkliter-sta-xeili
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μας αρέσει να είμαστε πάντα μισό, ίσως και ένα βήμα πιο μπροστά. Και τώρα που γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς, θέλουμε να ξέρουμε πρώτες τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για το 2018, στο κομμάτι της ομορφιάς που μας αφορά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Χείλη με γκλίτερ. Η Pat McGrath κάνει τα μαγικά της στο Instagram και μας πείθει ότι το παρόν και το μέλλον θα είναι εξωπραγματικά παραμυθένιο. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να το πετύχουμε. Η ίδια λέει (ή καλύτερα ακόμη δείχνει την τεχνική) με ένα ματ, υγρό κραγιόν και ύστερα γκλίτερ σκόνη πάνω σε διαφορετικά σημεία των χειλιών.

Μεταλλικά φρύδια. Στολισμένα κι αυτά. Απλώνουμε λίγη βαζελίνη πάνω στα φρύδια μας (με την προϋπόθεση μάλλον ότι είναι αρκετά πυκνά) και προσθέτουμε με ένα πινέλο λίγη μπρονζέ σκιά. Τόσο απλό. Προσθέτουμε ή αφαιρούμε ανάλογα με την περίσταση.

Εξαιρετικά μακριά μαλλιά. Σαν της γοργόνας; Σαν της Kim Kardashian; Ακριβώς. Σαν της Cher; Ακόμη καλύτερα. Μέχρι τη μέση; Ναι. Αληθινά; Ε, ναι. Γιατί αν είναι extensions, δύσκολο μάλλον να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Οπότε, θεραπεία, κορίτσια, και μάσκες, για να έχουν μακρύνει μέχρι το καλοκαίρι.

Πασαλειμένο κραγιόν. Μα είναι δυνατόν να πρόκειται για τάση; Κι όμως. Είδαμε τα μοντέλα στην πασαρέλα με κάτι κόκκινα χείλη που έδιναν την αίσθηση ότι βάφτηκαν στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου ή χωρίς τη βοήθεια καθρέφτη καν, και τώρα καλούμαστε να τις μιμηθούμε. Δεν θα δυσκολευτούμε. Ξεχάστε το περίγραμμα και βάλτε χρώμα στα χείλη σας με τα δάχτυλα. Δώστε κι ένα φιλί στο χαρτομάντηλο κι είστε έτοιμες...

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com