Σελίδες με θέα το ντιζάιν

fornasetti
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα καινούργιο λεύκωμα για το ντιζάιν, το σπίτι, τη διακόσμηση, εμείς θέλουμε να το ξεφυλλίσουμε. Υπάρχουν νέες εκδόσεις που αξίζει να αποκτήσουμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ζaha Hadid Architects: Refefining Architecture and Design. Ένα βιβλίο-αφιέρωμα στη σπουδαία Zaha Hadid, σαν μια εικαστική ρετροσπεκτίβα στο έργο της. Και μπορεί η δημοφιλής αρχιτέκτονας να έφυγε από τη ζωή το 2016, όμως υπήρξε από τις πιο σημαντικές και αναγνωρίσιμες δημιουργούς της εποχής της.

Μaking House Designers at Home. Είναι σα να ανοίγουμε τις κουρτίνες και να βλέπουμε τι κρύβεται πίσω από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες αναγνωρίσιμων σχεδιαστών που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν τα σπίτια τους, για να μοιραστούν την αισθητική τους με αποδέκτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Liberty Fornasetti: The Complete Universe.  Mονογραφία, με την υπογραφή του γιου του σχεδιαστή, σαν ένας απολογισμός για το έργο του Piero Fornasetti πίσω από τα σχέδια.

Designers at Home: Personal Reflections on Stylish Living. Μια διαφορετική προσέγγιση σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα και το σπίτι που έχουν φτιάξει για να ζουν. Ή πιο απλά, δείξε μου που ζεις, να σου πω ποιος είσαι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com