Νιώθετε έτοιμες για πορτοκαλί κραγιόν;

rihanna1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Mόλις εμφανίστηκε η Rihanna ντυμένη στα κίτρινα, με πορτοκαλί κραγιόν, αυτομάτως μακιγιέρ, μπλόγκερ, σχεδιαστές μόδας, άρχισαν να προβλέπουν πως θα είναι το επικρατέστερο χρώμα στα χείλη για τις γιορτές. Να έχουν δίκιο άραγε; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

H Rihanna, όπως και η Beyonce και τα μέλη της οικογένειας Kardashian, γνωρίζουν πως ό,τι και να αγγίξουν θα γίνει αυτομάτως viral, θα διαδοθεί παντού, θα γίνει…χρυσός.

Αυτή τη φορά η Rihanna έκλεψε την παράσταση με γυμνούς ώμους, γυμνά πόδια, ένα εκτυφλωτικό ρούχο, γυαλιά ηλίου και τονισμένα χείλη.

Ο κόσμος της ομορφιάς αναζητά διαρκώς νέους ρόλους για κοντινό πλάνο και αποκαλυπτικά ζουμ. Ειδικά η Rihanna θεωρείται η απόλυτη μούσα, είναι εκείνη που διαμορφώνει και επιβάλλει τάσεις, μοιάζει να έχει ολότελα δικό της στιλ, χωρίς να ακολουθεί πιστά ή να αντιγράφει πρότυπα του παρελθόντος.

Οπότε κάθε φορά που βγάζει μια φωτογραφία και βγαίνει από το σπίτι της, ο τρόπος που πλασάρει τον εαυτό της γίνεται αυτομάτως ένα μανιφέστο ομορφιάς σε συνέχειες, για να δημιουργήσει ένα νέο κίνημα για τις ακόλουθους της.

Όταν βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση για να βαφτίσει έναν δρόμο με το όνομα της στα νησιά Μπαρμπάντος, η ερμηνεύτρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας πλέον προϊόντων ομορφιάς, σήκωσε ψηλά τα καστανά της μαλλιά με τις ατίθασες αφέλειες και φόρεσε ένα πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη που θα πηγαίνει σίγουρα και σε εμάς τέλεια, έτσι για αλλαγή.

Η χρυσή σκιά στα μάτια και το γυαλιστερό δέρμα δημιούργησαν μια πιο καλοκαιρινή διάθεση μέσα στοn χειμώνα, σα να μας προτείνει να ξεχάσουμε το κόκκινο κραγιόν για τις γιορτές και τις παραμονές, μαζί με όλα τα κλισέ του μακιγιάζ, και να προτιμήσουμε κάτι ακόμη πιο ζωηρόχρωμο και ιδιαίτερο. Κι αν νομίζετε ότι θα δυσκολευτείτε να το βρείτε, θα δείτε πως οι περισσότερες εταιρeίες καλλυντικών έχουν φροντίσει πριν από εμάς, για εμάς.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com