O διάβολος φορούσε Chanel και κόκκινη γραβάτα

melania-3
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Melania Trump είναι η μούσα της Αμερικής, μαζί και Πρώτη Κυρία. Ή μήπως όχι; Το Vanity Fair πάντως έγραφε την επομένη της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης γιορτής στον Λευκό Οίκο, πως το κόκκινο παλτό που φορούσε, ήταν η μοναδική φυσιολογική εικόνα όταν άναβαν τα φώτα του δέντρου...Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ο Donald Trump δεν αποχωρίζεται ποτέ την κόκκινη του γραβάτα, τώρα θα την βγάλει; Ειδικά στις φωτογραφίες με το κόκκινο χαλί, τα κόκκινα λουλούδια και στολίδια, οι δυο τους έμοιαζαν εξαιρετικά ταιριαστοί ως ζευγάρι.

Η Μelania, στο πνεύμα των ημερών, με μακρύ, κόκκινο Chanel παλτό, μέχρι τα γόνατα, και γυμνά πόδια, ψηλοτάκουνες γόβες, μαλλιά και μακιγιάζ για φωτογράφιση σε editorial Βίβλου της μόδας.

Ο Πρόεδρος Trump θέλησε να δηλώσει στους Αμερικανούς πολίτες και στον υπόλοιπο κόσμο, (από μόνος του υπολόγιζε το κοινό του περίπου στους 15 εκατομμύρια θεατές-τηλεθεατές), ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ και να μοιραστεί με όλους ιστορίες που θυμήθηκε από τα παιδικά του χρόνια.

Kαι η σύζυγός του στάθηκε δίπλα του, στη διάρκεια της ομιλίας, όπως όφειλε, κι όπως είχαν κάνει πρόβα από πριν για την τελική παράσταση και κορύφωση του έργου.

Και τι σχέση μπορεί να έχει το κόκκινο, τουίντ παλτό ενός ιστορικού οίκου με μια μάλλον βαρετή διάλεξη περί χριστιανισμού και αξιών; Το κόκκινο έγινε ανάρπαστο, η Chanel δεν σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για πωλήσεις και οι αλυσίδες καταστημάτων να αντιγράφουν ταγέρ και τουίντ προτάσεις, για να προλάβουν τις γιορτές. Τελικά ο διάβολος φορούσε Chanel και κόκκινη γραβάτα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com