Θα βάφατε ποτέ στα νύχια σας χιονονιφάδες;

snow-4
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Mπορεί να μοιάζουν σούπερ κιτς, σαν κάτι αυτοκόλλητα που βλέπουμε στα παράθυρα των σπιτιών, αλλά γιορτές έρχονται, γιατί να μην διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Aν θέλετε να το τολμήσετε, καλύτερα να ακολουθήσετε πιστά τις φωτογραφίες που θα βρείτε στο Pinterest ή στο Instagram, για να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα.

Φανταστείτε λοιπόν γαλλικό μανικιούρ, καθαρό, κλασικό, και μέσα στο λευκό πλαίσιο διακριτικές χιονονιφάδες, έτσι για το εφέ. Όχι σε όλα τα νύχια, αλλά σε ένα στο κάθε χέρι, για να μην μας γίνει και εμμονή.

Οι πιο εκκεντρικές θα προτιμήσουν την ασημένια εκδοχή, με μεταλικό βερνίκι και στολίδια επιλεκτικά, σαν ανάγλυφες χιονονιφάδες στα καλοσχηματισμένα νύχια.

Αν δεν τρελαίνεστε με την ιδέα, μπορείτε και μόνες σας να περάσετε τα νύχια σας με ένα διάφανο ή λευκό βερνίκι και απλώς από πάνω να τονίσετε τα δάχτυλά σας με ασημόσκονη με γκλίτερ πινελάκι…

Και αν επιμένετε και σας αρέσει η ιδέα, μπορείτε να αναζητήσετε ακόμη και στένσιλ, για να αφήσετε ξεχωριστό αποτύπωμα σε κάθε νύχι, ώστε μέχρι να φτάσουν οι ημέρες και οι νύχτες που θα γιορτάζουμε όλοι μαζί, να έχετε πειραματιστεί αρκετά και να έχετε καταλήξει. Μέχρι τότε θα έχετε ανακαλύψει και το «χιονισμένο» μανικιούρ, με το εφέ του χιονιού να κλέβει την παράσταση. Κλισέ; Όχι αν το τολμήσουμε και το πετύχουμε. Τι άλλο θα δούμε; Πολλά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com