Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο είναι υπερπαραγωγή

xmas-3
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ποια παγκόσμια κρίση; Ποια οικονομία; Eδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή, Χόλιγουντ, παραμύθι… Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Oι αριθμοί από μόνοι τους είναι αποκαλυπτικοί.

Και όχι, δεν θα αρχίσουμε να μετράμε λαμπάκια, ούτε να φανταστούμε το ζεύγος, παιδιά, εγγόνια να βάζουν το Last Christmas και να στολίζουν όλοι παρέα τον Λευκό Οίκο…

Χρειάστηκαν 150 εθελοντές για να στήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι οποίοι εργάστηκαν μέρα και νύχτα, αφιερώνοντας συνολικά 1600 ώρες μέχρις ότου ολοκληρώσουν τη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο για να γράψουν ιστορία.

Και όταν μιλάμε για υπερπαραγωγή, δεν υπάρχουν όρια. Τι θα λέγατε για ένα αντίγραφο του Λευκού Οίκου σε …συσκευασία μπισκότου, με «γεύση» gingerbread;

Προσθέστε στην εικόνα, εκτός από το υπερμεγέθες δέντρο, επιπλέον 12 χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιλιάδες γλυκά, απαραίτητα για το πολυτελές ντεκόρ, που όμοιό του μάλλον δεν υπάρχει.

Και αν πιστέψουμε ό,τι γράφει το Δελτίο Τύπου που εστάλη απευθείας από το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, η Melania θέλησε να τιμήσει την παράδοση και προγραμμάτισε τον στολισμό ήδη από τον Ιούλιο.

Ποιοι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του φετινού παραμυθιού; Τα χρυσά αστέρια, οι πατριωτικές κορδέλες, οι σημαίες, τα μηνύματα, οι καραμέλες και τα μπισκότα, ο Καρυοθραύστης…Ο Donald, η Melania και ο…Κατεργάρης των Χριστουγέννων.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com