Το χρυσό μάς πηγαίνει στα άκρα

gold-2
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Aυτές είναι οι 50 αποχρώσεις του χρυσού και δεν έχουμε δει μάλλον τίποτε ακόμη. Είστε έτοιμες για περισσότερη λάμψη στα άκρα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Θυμάστε παλιότερα που αναζητούσαμε, στο εξωτερικό κυρίως, κάτι περίεργες αποχρώσεις για μανικιούρ και πεντικιούρ, με το άλλοθι ότι δεν θα μπορούσαμε να τις πετύχουμε πουθενά αλλού;

Tώρα υπάρχουν όλα παντού και ευτυχώς σε ανταγωνιστικές τιμές, έτσι για να κάνουμε την πλάκα μας. Οπότε δεν χάνουμε τίποτα αν θελήσουμε να πειραματιστούμε με μεταλλικές αποχρώσεις και να κάνουμε το κέφι μας, έτσι για αλλαγή.

Μπορούμε αρχικά να εμπνευστούμε από τις φωτογραφίες όλων των γυναικών που στοιχειώνουν με επιτυχία τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, oι οποίες, έχουν ήδη λανσάρει το χρυσό βερνίκι νυχιών, ως μια μαγική λύση (και ανέξοδη σίγουρα), για τα φετινά Χριστούγεννα. Από την Beyonce μέχρι την Rihanna και από την Jennifer Lopez μέχρι την Madonna.

Αντί να αγοράζουμε αξεσουάρ, με μια κίνηση μπορούμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να παίξουμε μέχρι να βαρεθούμε. Αν θελήσουμε λοιπόν να βάψουμε τα νύχια μας χρυσά, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είναι ματ ή γυαλιστερά, αν θέλουμε το πινέλο να κρύβει και χρυσόσκονη, αν προτιμάμε να είναι μπρονζέ. Προβλήματα…Διλήμματα…Χρυσές αντανακλάσεις…Χρυσοδάκτυλος…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com