Πώς θα υιοθετήσουμε την απόχρωση της χρονιάς για το 2018 και στην ομορφιά;

purple-1
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όταν γνωρίζουμε ήδη πως το μοβ θα είναι το χρώμα της χρονιάς, μπορούμε να φροντίσουμε να το λανσάρουμε από τώρα, με έξυπνες κινήσεις. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σκιά. Όποιο κι αν είναι χρώμα των ματιών μας, η αλήθεια είναι πως με την κατάλληλη σκιά μπορούμε να το αναδείξουμε ακόμη περισσότερο. Οπότε μπορούμε να παίξουμε απλώς με την κατάλληλη απόχρωση, πιο απαλή ή πιο έντονη. Και να δούμε πως ξαφνικά από καστανά ή μελί, τα μάτια μας θα γίνουν…πράσινα.

Κραγιόν. Όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο. Αλλά και «σκοτωμένο» να είναι, πάλι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το χαμόγελό μας. Οπότε κι εδώ θα πρέπει να παίξουμε, για να διαπιστώσουμε αν θέλουμε ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Αϊλάινερ ή μολύβι ματιών. Αν θελήσουμε να ταιριάξουμε το περίγραμμα των ματιών με μάσκαρα που θα τονίσει τις βλεφαρίδες μας, ας φροντίσουμε να αναζητήσουμε κάτι μοβ σκούρο, σχεδόν μαύρο.

Περιτύλιγμα. Επειδή και τα προϊόντα μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση, ή ακόμη και το νεσεσέρ που τα τοποθετούμε, ας αρχίσουμε από τα εύκολα. Και ας κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ένα βιολετί αξεσουάρ ομορφιάς, ακούγοντας Purple Rain από τον Prince, με ασορτί διάθεση, όχι πένθιμη, αλλά γιορτινή. Purple Christmas. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com