Τα Χριστούγεννα έρχονται και στα φρύδια

santa-eyebrows-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όταν ακόμη και ο διεθνής Τύπος ασχολείται με τις υστερίες και τις τρέλες της ομορφιάς και της μόδας, ξέρεις ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά. Μα ποιος σκέφτηκε πάλι να λανσάρει φρύδια βαμμένα στα χρώματα του αγιοβασιλιάτικου σκούφου; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Οι μπλόγκερ που συνωμοτούν μαζί με ερασιτέχνες και επαγγελματίες μακιγιέρ, φροντίζουν να λανσάρουν το τελικό αποτέλεσμα με ανάλογα φίλτρα και να μας βάζουν στον πειρασμό να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είχαμε φανταστεί καν.

Για τις ημέρες των γιορτών, μας προτείνουν να βάψουμε τα βλέφαρά μας με κόκκινη σκιά, να προσθέσουμε γκλίτερ, να τονίσουμε το βλέμμα μας ακόμη περισσότερο με μπορντό μάσκαρα και αν θέλουμε να παίξουμε στοn ρυθμό του σάουντρακ των Χριστουγέννων, να βάψουμε τα φρύδια μας κόκκινα και να προσθέσουμε στο τελείωμα, λευκή φούντα.

Αν δεν το δούμε στην πράξη, μάλλον δεν θα μπορούμε να το καταλάβουμε. Αλλά είναι λίγα τα κορίτσια που μπορούν να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο μακιγιάζ, το οποίο μάλλον δεν θα «κυκλοφορεί» εκτός, παρά μόνο στο Instagram, για εσωτερική κατανάλωση. Και selifes με κόκκινο περιτύλγμα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com