Οχτώ νέες τάσεις της μόδας για το 2018

trends-18
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ακόμη δεν μπήκε η καινούργια χρονιά κι εμείς βιαζόμαστε να μάθουμε τι θα φορεθεί την άνοιξη του 2018. Να μην είμαστε οι πρώτες που θα λανσάρουμε οτιδήποτε καινούργιο; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

1. Σορτς. Στενά, κολλητά. Θυμάστε τα σορτσάκια που συνηθίζουν να φορούν άνδρες και γυναίκες ποδηλατιστές; Aυτά ακριβώς, με τη διαφορά ότι φοριούνται ακόμη και με διάφανο, βραδινό φόρεμα. Από τον Saint Laurent στη Nina Ricci, έκαναν ένα σύντομο πέρασμα στην πασαρέλα.

2. Διάφανο, τσαντάκι μέσης. Σπορ, διάφανο, σε φλούο αποχρώσεις. Γιατί η δεκαετία του '80 δεν ξεπεράστηκε ποτέ και από κανέναν. Valentino, Chanel, Celine, οι οίκοι που θέλησαν να κάνουν την ανατροπή στον κόσμο των αξεσουάρ…Γιατί και το πλαστικό θέλει την υπογραφή του.

Nina Ricci

3. Ζακέτες παντού. Ακόμη και πάνω από δαντέλα; Kυρίως πάνω από δαντέλα. Με τόσους πριγκηπικούς γάμους, η γύμνια θεωρείται ντεμοντέ.

4. Λουλούδια από πορσελάνινα σερβίτσια. Μη γελάτε. Όταν οι σχεδιαστές εμπνέονται από τα παιδικά τους χρόνια, εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για όλα. Θυμάστε κάτι πορσελάνινες κούκλες με υπέροχα φορέματα; Aυτό ακριβώς.

Tom Ford

5. Φόρμες γυμναστικής από νάιλον. Για όλες τις ώρες, αυστηρά, μέσα στο γυμναστήριο, με αθλητικά, για τζόγκινγκ. Ξεχάστε τα βελούδινα σετ με λογότυπα στην πλάτη και κουκούλες, και αναζητήστε κάτι πιο σύγχρονο και...λάιτ. 

6. Οι ταινίες τρόμου στοιχειώνουν τους δημιουργούς κι εμείς θα φορέσουμε νεορομαντικά σύνολα και θα μακιγιαριστούμε ανάλογα με τις ηρωίδες που πρωταγωνιστούν σε θρίλερ υψηλής αισθητικής.

7. Κακόγουστα παπούτσια, παλιομοδίτικα, χοντροκομμένα, ρετρό… Δεν είναι ανάγκη να τα φορέσουμε. Μπορούμε να τα δοκιμάσουμε και να γελάσουμε.

8. Ντένιμ στο ντένιμ. Ο Tom Ford μας προτείνει να επενδύσουμε στο απόλυτ ντένιμ. Έβγαλε στην πασαρέλα ακόμη και τζιν σουτιέν. Εμείς θα το τολμήσουμε όταν έρθει η ώρα;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com