Όταν τα ετερώνυμα έλκονται και στο ντιζάιν

antitheseis-2
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Καθώς ο μινιμαλισμός εξουδετερώνεται από τον μαξιμαλισμό, εμείς μπορούμε εύκολα να πειραματιστούμε με αντιθέσεις. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σας αρέσουν τα χρυσά μικροαντικείμενα; Xρυσά μπολ ή χρυσά πιάτα; Δεν είναι σίγουρα καλή ιδέα να τα μπερδέψετε με ασημένια, αλλά τι θα λέγατε να προσθέσετε λεπτομέρειες με άνιμαλ-πριντ, όπως για παράδειγμα ένα τραπεζομάντηλο ή μίνι πετσέτες σαν σουπλά με τιγρέ μοτίβα; To κιτς σε όλο του το μεγαλείο.

Οι οριζόντιες ρίγες δεν πηγαίνουν μόνο με κάθετες ρίγες ή επαναλαμβανόμενες, εμμονικές γραμμές. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε πώς ταιριάζουν στο μάτι και οι χρωματιστές βούλες για το απαραίτητο κοντράστ.

Παίξτε με υφές. Δοκιμάστε να ντύσετε έναν βαρετό καναπέ με γούνινο ριχτάρι και να προσθέστε κοντά ένα σκαμπό που θα έχετε ντύσει με πλεκτό ύφασμα. Γιατί και το σπίτι ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, και μπορεί να σετάρει οτιδήποτε έχει κάνει το πέρασμά του από την πασαρέλα για να φτάσει στη βιτρίνα

Λευκό και μαύρο, ροζ και φούξια, κόκκινο και φούξια, σαν το σήμα κατατεθέν στα σπίτια και στους χώρους που συνήθιζε να βάζει την υπογραφή του ο Yves Saint Laurent. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να μας ανανεώσει όσο λίγο χρώμα ακόμη στη ζωή μας. Οι 2018 αποχρώσεις του γκρι. Και του ουράνιου τόξου.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com