H Αlison Brie φορούσε (τον δικό μας) Vassilis Ζoulias

zoulias-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ένας Έλληνας σχεδιαστής βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, ανάμεσα στα ιερά τέρατα της παγκόσμιας μόδας. And the winner is…Vassilis Emmanuel Zoulias. Της Σάντυς Τσαντάκη.

H μικροκαμωμένη σταρ, Alison Brie, η Αμερικανίδα ηθοποιός από τη σειρά Mad Men και το Glow (για την ερμηνεία στο οποίο ήταν υποψήφια χθες), φωτογραφήθηκε ξανά και ξανά με το ιδιαίτερο, στράπλες, μαύρο σύνολο με την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή που ξέρει να δημιουργεί ρούχα με άρωμα από το παρελθόν στο σήμερα, ένα μαύρο φόρεμα με παντελόνι, ρετρό και φουτουριστικό μαζί, με τονισμένη μέση, τσέπες, σαν μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του tuxedo.

Πιστή στο κόνσεπτ της απονομής, τόσο η Alison Brie, όσο και οι υπόλοιπες σταρ, φόρεσαν μαύρα, προϊδεάζοντάς μας ήδη με ανάλογα hashtags στο Instagram και στα υπόλοιπα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει. Mε σύνθημα «Time’s up» οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη διεκδικούν ίσες αμοιβές και μεταχείριση με τους άνδρες συναδέλφους τους.

Γυναίκες που βραβεύτηκαν για πρώτη φορά, σούπερσταρ που γνωρίζουν τους κανόνες της δημοσιότητας, επέλεξαν αυστηρά μαύρες δημιουργίες για τη φετινή απονομή με άποψη. Και εκτός από τον «δικό μας» Βασίλη Ζούλια;

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε με Givenchy, η Angelina Jolie με Atelier Versace, η Michelle Williams και η Emma Stone με Louis Vuitton, η Μeryl Streep με Vera Wang, η Margot Robbie με Gucci, ντεκολτέ και ασημένιο κέντημα. Ποια έκανε την ανατροπή; Η Susan Sarandon με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο (χωρίς γραβάτα) από τον οίκο Saint Laurent. Tι γράφει σήμερα ο διεθνής Τύπος; «Η Alison Brie και οι περισσότερες σταρ φόρεσαν παντελόνια για να δείξουν τι σημαίνει αλληλεγγύη στις Χρυσές Σφαίρες φέτος». Γιατί και ο ακτιβισμός απαιτεί στιλ. Aν έχει και ελληνική υπογραφή, ψηφίζουμε back to black. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com