Όταν η πασαρέλα διαρκεί μία ημέρα

yeezy-1
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο Kanye West δηλώνει καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας. Αντί να σκηνοθετήσει ντεφιλέ στη Νέα Υόρκη, για να παρουσιάσει τη δική του άποψη για το στιλ, προτίμησε να τα «πει» όλα η διάσημη μούσα του. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σημεία των καιρών. Μπορεί ο Kanye West να μην εμφανίζεται στο πολυσυζητημένο ριάλιτι των μελών της οικογένειας Kardashian με τις αναγνωρίσιμες αδερφές που ό,τι αγγίζουν γίνεται χρυσάφι, λανσάροντας από καλλυντικά μέχρι τζιν για εύσωμες και από εκπομπές με συμβουλές για υπέρβαρους μέχρι υπερτιμημένα σετ με βουρτσάκια μακιγιάζ, αλλά όταν χρειαστεί, θα κάνει μια …εξαίρεση.

Ειδικά όταν γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ότι η γυναίκα του, Kim Kardashian-West, είναι αυτή τη στιγμή η πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα στον πλανήτη. Πουλάει, ό,τι κι αν φορέσει.

Χωρίς πολλά λόγια, λοιιπόν, κανένα σόου-υπερπαραγωγή στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, ο Kanye West «λάνσαρε» εννέα χαρακτηριστικά σύνολα από την εταιρία Yeezy σε μια μέρα.

Η Kim Kardashian West τα φόρεσε με τον δικό της τρόπο, καλοσιδερωμένα extensions, αψεγάδιαστο μακιγιάζ-τατουάζ, και ανέβασε κάθε διαφορετικό στιλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μοντέλο; Μούσα; Η κότα με τα χρυσά αβγά; Φαινόμενο; Μια γυναίκα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα, ορίζοντας πλέον η ίδια τους κανόνες του παιχνιδιού. Και η συλλογή Yeezy; Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε. Sold-out, προτού καν τη δούμε επισήμως.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com