Ποιος (δεν) θέλει να δει την τηλεοπτική σειρά για τον Gianni Versace;

versace-5
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα είναι ποτέ εύκολο για την Donatella, τον Santos και τα υπόλοιπα μέλη της αυτοκρατορίας Versace να δουν την δολοφονία, τη ζωή, το πριν και το μετά του Gianni, στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, όσο μοντάζ κι αν έχει γίνει. tης Σάντυς Τσαντάκη.

Η τέχνη μιμείται τη ζωή και η ζωή την τέχνη; Όχι πάντα. Σε περιπτώσεις που το αστέρι σταματάει να λάμπει τόσο νωρίς, όταν έχει τόση παραπάνω λάμψη να δώσει, τα ερωτηματικά παραμένουν εκεί. Αναπάντητα.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Και μόνο ο τίτλος σού προκαλεί ανατριχίλα, οι συνειρμοί γίνονται αυτομάτως μαύροι με κόκκινες εκρήξεις, το μόνο που δεν σκέφτεσαι είναι χειροκρότημα, πασαρέλα, μόδα.

Στις 17 του μηνός, η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική, άρα και στον υπόλοιπο κόσμο. Και είναι η πρώτη φορά που προτού καν αρχίσει η επίσημη προβολή του δράματος, η οικογένεια Versace αποφάσισε να πάρει θέση. Και να μιλήσει.

«Η οικογένεια Versace δεν έδωσε ποτέ άδεια, ούτε έχει καμία ανάμειξη στην τηλεοπτική σειρά για τον θάνατο του Gianni Versace. Καθώς τα μέλη της οικογένειας Versace δεν έδωσαν άδεια ούτε στο βιβλίο, στο οποίο έχει βασιστεί το σήριαλ, ούτε καν συμμετείχε στη συγγραφή του σεναρίου, η συγκεκριμένη σειρά θα πρέπει να θεωρηθεί έργο μυθοπλασίας».

Η μεγαλύτερη ανησυχία για την αδερφή του Gianni Versace, Donatella, που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στη διεθνή μόδα, ακροβατώντας συχνά ανάμεσα στο πρετ-α-πορτέ και την υψηλή ραπτική, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ενσαρκωθούν τα δυο της παιδιά, η Allegra και ο Daniel.

Για την ιστορία, η Penelope Cruz που υποδύεται την αδερφή του Gianni, (γιατί όχι η Lady Gaga;), ρώτησε πριν δεχτεί την πρόταση για τον ρόλο την Donatella αν θα την πείραζε… «Εύχομαι», λέει η Penelope Cruz, «όταν δει τη σειρά, να είναι χαρούμενη. Σίγουρα θα υπάρχουν σκηνές που θα της είναι δύσκολο να παρακολουθήσει, γιατί έχουν να κάνουν με την απώλεια του αδερφού της. Εγώ πάντως ερμήνευσα τον ρόλο μου με όλη μου την αγάπη».

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com