Τι πρέπει να ξέρουμε για το τατουάζ στα χείλη

lip-tattoo-1
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Προτού πάρουμε την μεγάλη απόφαση να φτιάξουμε ένα μόνιμο περίγραμμα στα χείλη μας, για να είναι πάντα φροντισμένα και σαρκώδη, καλό είναι να γνωρίζουμε το πριν και το μετά. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Μετά τα έντονα φρύδια, τώρα έγιναν της μόδας και τα έντονα χείλη. Πώς μεταφράζεται αυτό; Πολλά νέα κορίτσια θέλουν να αποκτήσουν τα χείλια της Kylie Jenner. Κι επειδή δεν τα καταφέρνουν με το μακιγιάζ τους, αναζητούν μια μόνιμη λύση.

Και αντί να καταφύγουν σε ενέσεις, υαλουρονικό οξύ στην περιοχή γύρω από το στόμα, ψάχνουν να βρουν κάτι που θα δώσει ένα πιο φυσικό, ίσως, αποτέλεσμα.

Κι αυτό είναι το τατουάζ για τα χείλη. Φανταστείτε ότι υπάρχουν αισθητικοί, οι οποίοι εδώ και χρόνια τονίζουν φρύδια, βλέφαρα και χείλη, κάνοντας χαρακτηριστικές πινελιές με τη μέθοδο του τατουάζ.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα που το σκέφτεται, είναι ότι με τη συγκεκριμένη μέθοδο τονίζει κανείς το περίγραμμα των χειλιών του, δεν τα φουσκώνει, ούτε τα μεγαλώνει, αν αυτό είναι το ζητούμενο.

Απλώς, καθώς τονίζεται το περίγραμμα, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι τα στόμα είναι πιο μεγάλο, με σαρκώδη χείλη. Το χρώμα θα είναι το ίδιο. Λίγο πιο σκούρο απέξω και πιο φωτεινό μέσα. Αν είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών, θα ξεθωριάσει πιο γρήγορα.

Αν πονάει; Ναι, γιατί είναι το σημείο τέτοιο. Πότε θα φανεί το τελικό αποτέλεσμα; Σε 10 μέρες. Πόσο θα κρατήσει; Περίπου 12 μήνες. Αν αξίζει; Υπάρχει τίποτα ωραιότερο από τη φυσική ομορφιά; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com