Kάντο όπως η Meghan

meghan-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει (ήδη) η Meghan Markle. Όχι γιατί ονειρευόμαστε τον ρόλο της πριγκίπισσας αλλά γιατί δεν έχει πάρει τον ρόλο της και τόσο στα σοβαρά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έχει πλάκα γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της. Με τους φωτογράφους να την ακολουθούν παντού. Κι εκείνη που ξέρει καλά τι σημαίνει Χόλιγουντ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μπορεί να παίξει ελεύθερα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες μόδας, μαζί με τα αντίστοιχα μπλογκ, ασχολούνται με τα μαλλιά τής συντρόφου του πρίγκηπα Harry.

Ποια είναι η είδηση; Καμία. Το γεγονός και μόνο πως η μελαχρινή κοπέλα αρνείται να σιδερώσει τα μαλλιά της, να κυκλοφορεί με μαλλιά στην τρίχα, με τέλειες μπούκλες, άψογο καρέ ή ίσια μαλλιά που θα ζήλευε και η Cher.

Είναι μάλλον ανακουφιστικό να την βλέπουμε όπως θα πήγαινε στο γυμναστήριο μια κοπέλα, μια γυναίκα της ηλικίας της. Υγιή μαλλιά, γυαλιστερά, πλούσια, πιασμένα πάνω, ατημέλητα, σε έναν χαμηλό κότσο, που επιτρέπει σε μικρές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, που δεν φέρει ίχνος μακιγιάζ. Επαναστάτρια; Με αιτία; Αν την δούμε με τιάρα σύντομα, μαζί με ασημόσκονη και κοκκαλωμένη από την λακ μπούκλα, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Όνειρο ήταν. Περιμένει τον πρίγκηπα στο άσπρο άλογο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com