Όταν ο David Beckham φροντίζει την ανδρική ομορφιά

david-3
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, ποδοσφαιριστής, σύζυγος μιας εξίσου αναγνωρίσιμης γυναίκα, πατέρας, πολύτεκνος, σούπερσταρ, ίνδαλμα. Γιατί να μην εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα με κάθε τρόπο; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ο David Beckham αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον κόσμο της ομορφιάς και να βαφτίσει τη σειρά, την εταιρεία του, την επωνυμία που θα υπογράφει, House 99 σε συνεργασία με τον κολοσσό της βιομηχανίας ομορφιάς, L’ Oreal.

Έχει ήδη εισπράξει χειροκρότημα για τη συλλογή ρούχων που δημιουργεί για την φίρμα Kent&Kurwen, στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και είναι η στιγμή για να παίξει μπάλα, μεταφορικά αυτή τη φορά, και μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου ή όπου περιποιείται τον εαυτό του ένας άνδρας του σήμερα που θέλει να ξεγελάσει τον χρόνο.

Ενδεχομένως και να μοιάσει στον David Beckham που ωριμάζει με στιλ. Και γιατί επέλεξε το 99 ως αριθμό; Πολύ απλά γιατί, όπως λέει, το 1999 ήταν η χρονιά που παντρεύτηκε το πρώην μέλος των Spice Girls, Victoria, γεννήθηκε ο γιος τους, Brooklyn, έγραψε ιστορία η ομάδα του, Manchester United.

Για τον David Beckham όλα τα κλισέ κάπου οδηγούν και, ναι, η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Γιατί, όπως λέει στις συνεντεύξεις του που συνοδεύουν το λανσάρισμα, η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς μοιάζεις αλλά και το πώς νιώθεις. Σημασία έχει να θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα…Και να ανακαλύπτεις τα σωστά προϊόντα για να πειραματίζονται οι άνδρες…

Ή πιο απλά, κάντο όπως ο Beckham. Και ψάξε να βρεις μέσα στον επόμενο μήνα, ένα ή περισσότερα από τα 21 προϊόντα που έχει δημιουργήσει ο David Beckham για περιποίηση σώματος και προσώπου, με κινόα και σπιρουλίνα ως βασικά συστατικά. Απολέπιση με κινόα; Ό,τι πει ο David.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com