Yπάρχει ιδανικό χτένισμα (ή μακιγιάζ) για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

emma-stone1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μπορεί να αντιστεκόμαστε στην ιδέα της κόκκινης καρδιάς με τα φρου-φρου και τα αρώματα στις 14 Φεβρουαρίου, όμως μας αρέσει να βρίσκουμε αφορμές για να πειραματιζόμαστε με την εικόνα μας, με ή χωρίς το κόκκινο περιτύλιγμα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να περνάμε καλά και να νιώθουμε ακόμη πιο όμορφες, όταν έχουμε έναν στόχο. Κι αν πούμε πως στις 14 του μηνός θέλουμε να καλλωπιστούμε για να βγούμε και να γελάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε την πιο ρομαντική ημέρα της χρονιάς;

Αν θέλουμε να μιμηθούμε την Gigi Hadid, μπορούμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας πίσω, σε έναν ψηλό κότσο, όπως ακριβώς συνηθίζουν να χτενίζουν τα μαλλιά τους οι μπαλαρίνες. Απλώς θα πρέπει να έχουμε ισιώσει τέλεια τα μαλλιά μας για να γυαλίζουν, στη συνέχεια να τα πιάσουμε ψηλή αλοογουρά και να τα στερεώσουμε με φουρκέτες.

Μπορεί πάλι, να μας αρέσουν τα κόκκινα χείλη της Emma Stone και να θέλουμε να τονίσουμε το στόμα μας, σχεδιάζοντας το περίγραμμα αρχικά των χειλιών με υπομονή και επιμονή για να είναι τέλειο το σχήμα και ύστερα να προσθέσουμε χρώμα, με λάμψη ή χωρίς.

Όσο για τα μαλλιά, υπάρχει και η λύση της πλάγιας κοτσίδας, με μαύρο λαστιχάκι στο τελείωμα και ίσως έναν μπερέ ή μαύρο σκούφο, όπως συνηθίζει να χτενίζει τα μαλλιά της η Diane Kruger και ας μην είναι ο Άγιος Βαλεντίνος η αιτία…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com