H περμανάντ είναι ξανά της μόδας

permanant-emma-stone
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αρκεί να δούμε μια φωτογραφία στο Ιnstagram για να καταλάβουμε ότι μια νέα, δηλαδή ανακυκλωμένη ιδέα από το παρελθόν, ετοιμάζεται να γίνει τάση. Είστε έτοιμες για μπούκλες, κορίτσια, μέρες που είναι; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Άλλες κάνουν τατουάζ, εμείς κάνουμε περμανάντ. Με μια αντίστοιχη λεζάντα συνόδευσε πρόσφατα την φωτογραφία της, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την κολλητή της η πολυβραβευμένη ηθοποιός Emma Stone, με πορτοκαλί και λευκά ατίθασα ρόλεϊ στα μαλλιά.

Ένα κομμωτήριο που αγαπούν οι σταρw στο Λος Άντζελες αποφάσισε να επαναλανσάρει την περμανάντ στο Χόλιγουντ, ευχόμαστε με λιγότερο δυνατό φάρμακο, δηλαδή να μην καίγονται τα μαλλιά.

Γιατί κατά τα άλλα, η περμανάντ έχει πλάκα. Ειδικά αν έχεις ίσια μαλλιά κι έχεις βαρεθεί να προσπαθείς κάθε μέρα να προσθέσεις λίγο όγκο, είναι ωραίο να ξέρεις πως λούζεσαι, βγαίνεις από τη θάλασσα ή την πισίνα το καλοκαίρι και είσαι έτοιμη, με πλούσια, ατίθασα μαλλιά.

Αν το σκέφτεστε, και θέλετε να το δοκιμάσετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα. Πρέπει να μείνετε τουλάχιστον δυο ώρες στο κομμωτήριο, χωρίς το λούσιμο και το χτένισμα, και μετά θα πρέπει να κάνετε υπομονή λίγες ημέρες μέχρι να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Η Emma Stone όμως επιμένει… «Εϊμαστε εδώ για να σας πούμε ότι η περμανάντ επέστρεψε και δεν είναι η περμανάντ της γιαγιάς σας…».

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com