Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το στιλ της Margot Robbie;

margot-robbie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν κάνει πρόσφατα την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη, διεκδικεί τώρα Όσκαρ. Κι είναι η στιγμή που μπορούμε να παρατηρήσουμε τη μόδα που της ταιριάζει… Για να παίρνουμε ιδέες. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Margot Robbie έχει κάτι από Greta Garbo, θυμίζει Michelle Pfeiffer στα νιάτα της, κρύβει την αύρα που είχαν οι ντίβες του παλιού Χόλλιγουντ.

Στο κόκκινο χαλί θα την δούμε με μάξι, μαύρο κεντημένο φόρεμα, ντεκολτέ που δεν προκαλεί τα βλέμματα και γούνινη ετόλ, αλλά και με δημιουργίες άγνωστων σχεδιαστών που απλώς της ταίριαξαν στον ρόλο που θέλει να υποδυθεί. Εκτός οθόνης.

Και μπορεί να γεννήθηκε το 1990 στην Αυστραλία, να ξεκίνησε παίζοντας σε τηλεοπτική σαπουνόπερα, όμως το ταλέντο και η λάμψη δεν άργησαν να φανούν.

Στον ρόλο της ως «I, Tonya» εμφανίζεται φορώντας ολόσωμα κορμάκια με κεντημένα στρας, για να ξεχωρίζει στον πάγο.

Έχει παίξει στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και του Will Smith και είναι πάντα ντυμένη με ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα της και ψηλοτάκουνες γόβες.

Έχει διαφημίσει άρωμα του Calvin Klein με λευκό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, αγαπάει το σερφ και ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Και επειδή συνηθίζει να φοράει κολλητά φορέματα, στην καθημερινότητά της παίζει με άνιμαλ-πριντ και πιο άνετες φόρμες.

Και στην απονομή των φετινών Όσκαρ; Δεν αποκλείεται να την δούμε με μάξι δημιουργία, με ή χωρίς ουρά, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν θα το γνωρίζει, με όλους τους οίκους μόδας να διεκδικούν μια ξεχωριστή θέση στο κόκκινο χαλί, ιδανικά με μια…πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Χωρίς τα παγοπέδιλα αυτή τη φορά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com