Πόσο μοντέρνο είναι το σπίτι της Jennifer Aniston;

tzenifer-aniston
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Mπορεί να κυκλοφόρησε μόλις η είδηση ότι η Jennifer Aniston χωρίζει με τον σύζυγό της, Justin Theroux, αλλά πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε περιοδικό με πολυσέλιδη φωτογράφιση από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Καμία σχέση με τα Φιλαράκια. Εδώ είναι η αληθινή ζωή. Και όταν πρόκειται για μια από τις καλύτερα αμειβόμενες ηθοποιούς σε τηλεοπτική σειρά, η πολυτέλεια είναι μάλλον δεδομένη.

Και, ναι, το σπίτι της Jennifer Aniston είναι εξαιρετικά φωτογενές, ιδανικό για φωτογράφιση. Η ίδια φωτογραφήθηκε ξυπόλητη με ξεβαμένο τζιν και γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, για να δείξει πώς είναι όταν απολαμβάνει την ηρεμία της.

Ευκαιρία να παρατηρήσουμε τις λεπτομέρειες στη διακόσμηση, τους παλιωμένους δερμάτινους καναπέδες, τα διάφανα γυάλινα βάζα, τους μπλε γκρι τοίχους, τα κάδρα με τις ξύλινες κορνίζες, τα χαλιά-αντίκα.

Στο σπίτι ζουν και τρεις σκύλοι, για να συμπληρωθεί το αμερικάνικο όνειρο, που ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει από μέσα. Η Jennifer Aniston πάντως που αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι στο Λος Άντζελες το 2011, θέλησε να δώσει έμφαση στην άνεση κι όχι τόσο στο ντιζάιν, μαζί με μια ρετρό διάσταση στα αντικείμενα που επέλεξε μαζί με τον διακοσμητή της έπαυλης.

Και είναι από τα σπίτια που όλα είναι προμελετημένα, για να υπάρχει ροή, σωστός προσανατολισμός, ντιζάιν με άποψη, διάρκεια στον χρόνο, τραπέζια για ρομαντικά δείπνα, κεριά, λουλούδια...Κι αν κάποια στιγμή το παραμύθι εξελιχτεί διαφορετικά από το αρχικό στόρι; Η ηρωίδα θα παραμείνει ξυπόλητη μέχρι την επόμενη περιπέτεια με χάπι-εντ. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com