Τι γίνεται με το μακιγιάζ όταν η μόδα αποφασίζει να σοβαρευτεί;

margot-robbie
ΤΡΙΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δεν μπορεί να διεκδικείς και να επαναστατείς και να εμφανίζεσαι στην απονομή με τρελό χτένισμα και μακιγιάζ. Ποιες σταρ ξεχώρισαν στα πρόσφατα κινηματογραφικά βραβεία ΒAFTA; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Jennifer Lawrence μας αρέσει ό,τι κι αν κάνει, ξέρουμε πως αποκλείεται να μας απογοητεύσει. Χωρίστρα στη μέση, τέλειο δέρμα, καλοσχηματισμένα φρύδια, ρουζ στα μάγουλα και έντονο κόκκινο κραγιόν, για την εμφάνισή της στο Λονδίνο.

Η Angelina Jolie έχει βρει το στιλ που της ταιριάζει και δεν το αλλάζει. Μαλλιά τραβηγμένα πίσω, σκούρα για την αντίθεση με το δέρμα της και σαρκώδη χείλη, τονισμένα με ροζ μπεζ κραγιόν, μαύρο μάσκαρα και διαμάντια στα αυτιά, για λίγη έξτρα λάμψη. Το ίδιο και η Salma Hayek που αγκαλιάζει τη φυσική της ομορφιά και τις ρυτίδες έκφρασης. 

Η Kate Middleton το παράκανε λίγο με το ρουζ, αλλά είναι και τρίτη φορά έγκυος, οπότε δικαιολογείται το κορίτσι. Τα μαλλιά της έχουν αυτές τις παλιομοδίτικες μπούκλες και τα χείλη της είναι πάντα ροζ και γυαλιστερά, αλλά δεν είναι ηθοποιός, υπάρχει κι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί, ακόμη και στην εμφάνισή της μπροστά στα φλας.

Θα προτιμήσουμε σίγουρα το μακιγιάζ και την κόμμωση της Margot Robbie, που έχει ξανθά μαλλιά στους ώμους, με ένα ελαφρύ σπάσιμο, χωρίστρα στη μέση, για να αναδειχτεί και το σκουλαρίκι στο ένα αυτί, χαμόγελο και τόσο διακριτικό μακιγιάζ όσο πρέπει να έχει κάθε φωτογενής κοπέλα που σέβεται το κοινό της και τα φυσικά της χαρακτηριστικά. Ποιο είναι το μήνυμα; Όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιούμε, τόσο το καλύτερο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com