Το σπίτι της Diane Keaton είναι κλασικό όπως η ίδια

keaton2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η αγαπημένη των Όσκαρ, Diane Keaton, έχει ένα ιδιαίτερα κλασικό στιλ στο κομμάτι της μόδας. Κι όταν σχεδιάζει το σπίτι της; Αλλάζει κάτι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Φανταστείτε μια έπαυλη με άρωμα από τη δεκαετία του '20 στο Μπέβερλι Χιλς. Λευκή επιβλητική είσοδος, πελώρια ξύλινη μαύρη πόρτα. Και μια υπερμεγέθης γλάστρα στο πλάι σαν έργο τέχνης να σε υποδέχεται…

Το περίεργο με το συγκεκριμένο σπίτι είναι ότι την πρώτη φορά που βγήκε στην αγορά για πώληση είχε κάνει πίσω την τελευταία στιγμή επειδή σκέφτηκε ότι χρειαζόταν πολλά χρήματα για επιδιορθώσεις και αλλαγές, για να το αγοράσει τελικά μετά από δύο χρόνια. Και να το κρατήσει για πολλά ακόμη.

Εκείνο που θέλησε να κάνει η Diane Keaton είναι να καταργήσει τα πολλά μικρά δωμάτια για να δημιουργήσει λιγότερες αλλά πιο ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες στον πάνω όροφο του σπιτιού και να φτιάξει μια μεγάλη κουζίνα μαζί με σαλόνι στον κάτω.

Αυτό που λένε όσοι έχουν πάει σπίτι της πολυβραβευμένης σταρ είναι ότι της αρέσουν οι μεγάλοι χώροι, όπως η τεράστια βιβλιοθήκη που έχει δημιουργήσει με τον καιρό, εκφράζοντας την αγάπη της για την τέχνη και την αρχιτεκτονική. Τι συλλέγει με πάθος; Kαπέλα που εκθέτει στο υπνοδωμάτιο της για λίγους κι εκλεκτούς.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com