Συλλεκτικά είδη Van Gogh στο πωλητήριο του Μεγάρου

van-gogh-1 Charisis Georgios
ΤΡΙΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να έχεις κάτι αυθεντικό για να θεωρείσαι συλλέκτης. Με την έκθεση του Van Gogh Alive, μπορεί κανείς να παίξει με συλλεκτικά και αναμνηστικά προϊόντα που δημιουργούν εικαστικές παρεμβάσεις σπίτι μας και στην εμφάνισή μας.

Δεν έχει σημασία αν πήγατε στην έκθεση, αν και μόλις που προλαβαίνετε καθώς διανύει την τελευταία της εβδομάδα. Τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσετε έναν Van Gogh στα μέτρα σας.

Charisis Georgios
Charisis Georgios
Ο εκθεσιακός χώρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενεί μέχρι τις 4 Μαρτίου, με αφορμή το Van Gogh Alive-The Experience, όλα τα προϊόντα που συνόδευαν τα εκθέματα, σε ακόμη πιο προσιτές τιμές (λόγω του φινάλε), με το ίδιο όμως περιτύλιγμα και περιεχόμενο.

Charisis Georgios
Charisis Georgios
Τι μπορούμε να αναζητήσουμε, όπως ακριβώς θα κάναμε στο πωλητήριο ενός αγαπημένου μας μουσείου στο εξωτερικό; Κούπες και φλυτζάνια, με τις αναγνωρίσιμες πινελιές του ζωγράφου, αλλά και πιατέλες, όπως και μπλοκ ζωγραφικής για να βγάλουμε τον καλλιτέχνη που κρύβουμε μέσα μας.

Charisis Georgios

Στο πωλητήριο που συνοδεύει την πρωτότυπη έκθεση και λειτουργεί καθημερινά και σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, θα βρούμε μανικετόκουμπα, κοσμήματα, μπλούζες και αφίσες, με την υπογραφή του Van Gogh. Πινέλα; Mπογιές σίγουρα, για αυτοσχέδιες εικαστικές περιπέτειες στο σκοτάδι.