Το σπίτι του Bill Gates είναι πολλά παραπάνω από όσα φαντάζεσαι

bill-gates
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, ο Bill Gates πήγε για πρώτη φορά καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. Για να αποκαλύψει πως όλοι χρειαζόμαστε ένα τραμπολίνο κι ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο στο σπίτι μας. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Εκτός από το γεγονός ότι βρέθηκε να προσπαθεί να μαντέψει τις αληθινές τιμές σε απλά, καθημερινά προϊόντα από το σούπερμαρκετ και βρέθηκε να λέει ότι ένα πακέτο ρύζι κοστίζει 5 δολάρια (!), του ζητήθηκε να πει για τις εκκεντρικότητες στη ζωή ενός δισεκατομμυριούχου.

Ο ίδιος είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, απλώς πως έχει στην κατοχή του μια Porsche και το δικό του αεροπλάνο. Και η Ellen DeGeneres τον προκάλεσε να μάθει αν έχει…έστω ένα ενυδρείο με καρχαρίες…

Εκείνος λοιπόν δήλωσε πως δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά απολαμβάνει την κατοχή ενός δωμάτιου με τραμπολίνο μέσα στο σπίτι της οικογένειας, «επειδή αρέσει στα παιδιά.»

Και μπορεί να μην θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες στη διάρκεια της εκπομπής, αλλά λέγεται πως το ίδιο δωμάτιο είναι και γυμναστήριο, σάουνα, έχει αποδυτήρια και ξεπερνά τα 2500 τ.μ. Κι επειδή ο Bill Gates είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του ανησυχίες, γιατί να μην έχει κι ένα δωμάτιο για να ξεδίνει, ακόμη κι αν είναι μέσα σε παλάτι;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.