Tι κοινό μπορεί να έχει ο Μάρτης με τα σημάδια γήρανσης;

korres2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Αν νομίζουμε ότι το καλοκαίρι θα αργήσει να φανεί, ή ότι ο ήλιος δεν είναι δυνατός την άνοιξη, καλύτερα να αναθεωρήσουμε και να αρχίσουμε από τώρα να θωρακίζουμε το δέρμα μας ενάντια στα φωτογήρανση.

To Μarch Ribbon για την εταιρεία Korres αποτελεί θεσμό, ειδικά όταν ήδη από την 1η Μαρτίου συνδέει το μήνυμα #stopsunageing για να μεταφέρει ένα μήνυμα προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.

Κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε γι’αυτό; Να φορέσουμε Μάρτη στον καρπό του χεριού μας, να μπλέξουμε τις κόκκινες και λευκές κλωστές και να θυμηθούμε συνειρμικά, κοιτάζοντας το παραδοσιακό βραχιόλι, πόση ανάγκη προστασίας έχουμε ήδη από τις πρώτες δυνατές ακτίνες.

Κυκλοφορεί ήδη από την εταιρεία Korres ένα νέο προϊόν, το Κόκκινο Σταφύλι Αντιηλιακό Προσώπου, ματ, με δείκτη προστασίας 30 ή 50 για μεγαλύτερη κάλυψη, αντιρυτιδική δράση και ασορτί αμπαλάζ με τον Μάρτη.

Και γιατί να επιλέξουμε αυτή τη σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού; Γιατί διαβάζουμε ότι έχει ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Και η συνταγή; Mάρτης και εκχύλισμα από σόγια, κάρδαμο και βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; 

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.