Ποια πήγε άβαφη στα Όσκαρ και οι λεπτομέρειες σε μαλλιά και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε (photos)

frances-mcdormand
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Δεν θα θυμόμαστε την Frances McDormand μόνο επειδή απέσπασε φέτος Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, αλλά και γιατί, ενώ γνώριζε ότι είναι το φαβορί, φόρεσε ένα χρυσό, φλόραλ φόρεμα για την απονομή, δεν εμφανίστηκε καν στο κόκκινο χαλί και αρνήθηκε να μακιγιαριστεί. Και οι συνάδελφοί της; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα μηνύματα στα Όσκαρ προσφέρονται για πολλαπλές αναγνώσεις, αν και τίποτα δεν μπορεί να μας σοκάρει πλέον. Τι κρατάμε και τι πετάμε, κοιτάζοντας προσεκτικά τις φωτογραφίες των σταρ στη διάρκεια της άφιξής τους, λίγες ώρες μετά την απονομή;

Το παραδοσιακό χτένισμα της Lupita Nyong’o. Το τεχνητό φριζάρισμα στα μαλλιά και το σκούρο κραγιόν στα χείλη της Salma Hayek. Τα όμορφα χτενισμένα σε σκάλες μαλλιά της Laura Dern, με χωρίστρα στο πλάι, χαμηλή φράντζα και κάτι από Rita Hayworth.

Τον υπέροχο λιτό κότσο της Zendaya, σαν σύγχρονη μπαλαρίνα, με τέλεια φρύδια, επιδερμίδα, μάτια και άτονα χείλη. Το καρέ χτένισμα της Margot Robbie με το διακριτικό μακιγιάζ, τόσο…όσο.

Το πορτοκαλί κραγιόν της Nicole Kidman, την επιδερμίδα της Emily Blunt, τα έντονα φρύδια και χείλη της εξαιρετικά γοητευτικής Gal Gadot, τα ακόμη πιο σκούρα μαλλιά της Sandra Bullock, την Jane Fonda που παρέδωσε στα 80 της μαθήματα κομψότητας, καθώς ήταν από τις πρώτες που πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί, ανέδειξε τη σιλουέτα της, έδωσε όγκο στα μαλλιά της και πρόσθεσε λάμψη ακόμη και στο ντεκολτέ της, με διακριτικό μακιγιάζ. Κρατάει κανείς σημειώσεις;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.