Πόσο πουλάει το σπίτι του ο Justin Timberlake;

justin-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Justin Timberlake φαίνεται πως βαρέθηκε ήδη το σπίτι που είχε αγοράσει πριν από 8 χρόνια στο Soho…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πρόκειται για το penthouse σε ένα πολυτελές συγκρότημα στη Νέα Υόρκη και η τιμή του αγγίζει τα 8 εκατομμύρια δολάρια. Ο δημοφιλής ερμηνευτής προτίμησε να επενδύσει σε ένα άλλο συγκρότημα, πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν αγόρασε έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων το ρετιρέ στο ίδιο κτίριο που μένουν η Meg Ryan και η Taylor Swift.

Και το σπίτι που πουλάει τώρα; Ξεπερνά τα 2.600 τ.μ., έχει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια και ένα μπάνιο για τους ξένους, με μια πελώρια βεράντα-ταράτσα και φυσικά λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Τα παράθυρα ξεκινούν, για παράδειγμα, από το πάτωμα και φτάνουν μέχρι το ταβάνι για να λούζεται το σπίτι από τον ήλιο και τα φώτα της πόλης, ενώ κουζίνα προσφέρεται για high tech μαγειρική.

Εκτός από τα μπάνια με λευκό μάρμαρο, όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο, υπάρχει θυρωρός όλο το 24ωρο, πριβέ είσοδος στο συγκρότημα, κοινόχρηστος κήπος, γυμναστήριο. Ενδιαφέρεται κανείς;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.