Οι άνδρες στην απονομή των Όσκαρ ήταν πολύ καλοντυμένοι

men2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Kάθε χρόνο βαθμολογούμε, αποθεώνουμε, κατακρίνουμε, χειροκροτούμε τις γυναίκες σταρ που παρελαύνουν σαν μοντέλα στο κόκκινο χαλί και οι άνδρες περνούν απαρατήρητοι. Μήπως ήρθε η στιγμή να επιβραβεύσουμε (και) τους πιο καλοντυμένους άνδρες της χρονιάς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν αυτή του Liam Hemsworth, που αγκάλιασε την Miley Cyrus και παρέδωσε μαθήματα διαχρονικής κομψότητας, για να μην υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «το ανδρικό ντύσιμο είναι βαρετό».

Ο Μatthew McConaughey εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και κόκκινο παπιγιόν, την ίδια στιγμή που ο Ricky Martin υιοθέτησε το ίδιο περίπου στιλ με μεγαλύτερη άνεση και…μούσι.

Ο Gary Oldman, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, έπαιξε με ασφάλεια, μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν και σκουρόχρωμο σκελετό γυαλιών, για να είναι συνεπής στο κόνσεπτ της απονομής.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των Όσκαρ όμως, στυλιστικά τουλάχιστον, ήταν ο Jared Leto, με Gucci, εκφράζοντας την αγάπη του για τη μόδα, με κόκκινο βελούδινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και πουκάμισο με τα χαρακτηριστικά, κλασικά μοκασίνια του οίκου. Μπορεί να το βλέπουμε σε πρώτη ανάγνωση και να…τρομάζουμε αλλά αν δεν ρισκάρει κανείς στο κόκκινο χαλί, πότε θα ρισκάρει;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.