Τέσσερα μυστικά για τη μάσκαρα

Όλες μας θέλουμε να έχουμε μακριές, πλούσιες, έντονες βλεφαρίδες. Αλλά σπάνια το πετυχαίνουμε. Κι αν υπάρχουν λύσεις που δεν τις έχουμε σκεφτεί ή δεν τις έχουμε δοκιμάσει ακόμη που μπορούν να κάνουν θαύματα στο βλέμμα μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Το πρώτο μυστικό είναι να ξεκινάμε πάντα με το βουρτσάκι από τη ρίζα, αλλά συχνά, από συνήθεια, ξεκινάμε από τη μέση της βλεφαρίδας κι έτσι το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. Οι επαγγελματίες μακιγιέρ κάτι θα ξέρουν καλύτερα που επιμένουν. Γιατί μόνο έτσι λένε πως θα έχουμε περισσότερο όγκο και ένταση. Χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε;

2. Άλλος ένας τρόπος που μπορεί να μην έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα να βάφουμε τα μάτια μας, είναι να τα έχουμε μισόκλειστα και να περνάμε με το βουρτσάκι μία-μία τΙς βλεφαρίδες. Είναι κι αυτή μια λύση για να είμαστε σίγουρες πως δεν μας έχει ξεφύγει ούτε…τρίχα.
3. Προτού καν πιάσουμε στα χέρια μας τη μάσκαρα που έχουμε επιλέξει μετά από έρευνα αγοράς, καλό είναι να έχουμε το ειδικό αξεσουάρ που τις γυρίζει, για να εξασφαλίζουμε τη σωστή κλίση και να είναι όσο γυρισμένες και έντονες θέλουμε.
4. Έχετε παρατηρήσει ότι τελευταία οι βλεφαρίδες σας πέφτουν ή ότι είναι πιο κοντές; Μήπως είναι η στιγμή να ανανεώσετε τη μάσκαρά σας; Το σωστό είναι να αλλάζουμε μάσκαρα κάθε δύο με τρεις μήνες, γιατί μετά μόνο κακό μπορεί να κάνουμε στα μάτια μας… Και δεν είμαστε για τέτοια...
ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • YOUR LIFE