Λευκή πεύκη για επιδερμίδα χωρίς ηλικία ακόμη και στην εμμηνόπαυση

korres-leuki-peuki
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η στοχευμένη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση υπήρξε η πιο πρόσφατη πρόκληση για την ΚΟΡΡΕΣ. Η νέα συλλογή της μάρκας για τις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου δέρματος - η Λευκή Πεύκη - εμπνέεται από την ελληνική φύση, τεκμηριώνεται από την επιστημονική έρευνα και εμπλουτίζει την παγκόσμια γνώση.

Η νέα σειρά Λευκή Πεύκη αναπτύχθηκε βάσει των συγκεκριμένων αλλαγών στο δέρμα που συνεπάγεται η μετάβαση στην εμμηνόπαυση με την υπόσχεση να επαναφέρει σημαντικές λειτουργίες του στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης. H ισχυρά αντιγηραντική Λευκόδερμος Πεύκη από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου είναι η νέα ανακάλυψη της ΚΟΡΡΕΣ σε συνέχεια της πολυετούς έρευνας και μελέτης των πρωτόγνωρων ιδιοτήτων των αιωνόβιων δένδρων. Το φυσικό δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων είναι το καινοτόμο συστατικό με στοχευμένη δράση στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση μετά την εμμηνόπαυση - δράση που ξεκινάει με την επαναφορά του ζωτικού νερού και της πυκνότητας του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης. Αυτά είναι τα κυρίαρχα φυσικά δραστικά μίας απόλυτα εξειδικευμένης σύνθεσης που προσφέρει αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας, βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση ρυτίδων. Η Λευκή Πεύκη είναι η ισχυρή φυσική λύση για επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση.

Η νέα σειρά Λευκή Πεύκη μέσα από τον επιστημονικά τεκμηριωμένο συνδυασμό προηγμένων, στοχευμένων συστατικών, αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, επαναφέροντας τον όγκο και την πυκνότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης, ενώ προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Εννέα στις δέκα γυναίκες που τη δοκίμασαν διαπίστωσαν βαθιά θρέψη του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή, μείωση βαθιών ρυτίδων σε μόλις 1 μήνα και ενισχυμένο όγκο πρόσωπου. Η αποτελεσματική ενυδάτωση, η σύσφιγξη, η αυξημένη πυκνότητα και η αίσθηση άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν ο κοινός παρονομαστής της εμπειρίας εφαρμογής για το 100% των γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά Λευκή Πεύκη είναι ιδανική για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας.

Η Λευκόδερμος Πεύκη από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου διακρίθηκε για το ισχυρό αντιγηραντικό προφίλ της, καθώς αποδείχθηκε ότι ενεργοποιεί πολλαπλά μονοπάτια αντιγήρανσης και ειδικότερα τα γονίδια του πρωτεασώματος - κύριος μηχανισμός προστασίας του νεανικού φαινότυπου του δέρματος. Ενισχύει την παραγωγή νέων πρωτεϊνών, ρυθμίζοντας την αναπαραγωγική ικανότητα της επιδερμίδας, ώστε διατηρεί το υγιές και νεανικό προφίλ των κυττάρων. Παράλληλα, το συγκεκριμένο συστατικό κατέγραψε υψηλή αντιοξειδωτική απόδοση, αλλά και εξαιρετική λευκαντική δράση.

Η ΚΟΡΡΕΣ εισάγει για πρώτη φορά αυτό το νέο ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βιβλιοθήκη συστατικών (INCI), συμβάλλοντας στην εξέλιξη της βιομηχανίας φυσικής ομορφιάς. Η Λευκόδερμος Πεύκη και συγκεκριμένα το εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό του δένδρου και το οποίο παράγει η ΚΟΡΡΕΣ, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα, στη νέα σειρά Λευκή Πεύκη. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, επαναφέρει την ελαστικότητα, συσφίγγει, διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, ενισχύει την αντοχή του δέρματος και καταπολεμά τις κηλίδες. 

Ένα καινοτόμο φυσικό συστατικό με στοχευμένη δράση στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση μετά την εμμηνόπαυση. Συγκριτικές μελέτες αποτελεσματικότητας σε δέρμα προ-εμμηνόπαυσης και μετά την εμμηνόπαυση τεκμηρίωσαν την εξειδικευμένη δράση του ως προς τις προκλήσεις που θέτει το δέρμα σε αυτή τη χρονική περίοδο της ζωής. Το φυσικό δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων επαναφέρει το ζωτικό νερό και την πυκνότητα του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης, βελτιώνοντας την ξηρότητα, την τραχιά υφή, την έλλειψη ελαστικότητας, τις βαθιές ρυτίδες και την αυξημένη ευαισθησία του δέρματος.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.