Πώς βάφεται η Lara Croft σήμερα;

alicia-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Alicia Vikander δεν έχει καμία σχέση με την Αngelina Jolie. Και τώρα που εμφανίζεται σαν τη διάδοχο της στο κόκκινο χαλί, μπορούμε να δούμε τι αλλάζει…Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Η Alicia Vikander είναι ένα όμορφο κορίτσι, δυναμικό, με έντονο βλέμμα. Τα μαλλιά της μακριά, καστανά, με όμορφη επιδερμίδα, τίποτα εξαιρετική επιτηδευμένο.

Την είδαμε σε πέντε διαφορετικές εμφανίσεις για την προώθηση της καινούργιας της ταινίας, «Tomb Raider», και παρατηρήσαμε πώς αλλάζει και πειραματίζεται με τους κανόνες ομορφιάς σήμερα η 29χρονη ηθοποιός.

Όταν, για παράδειγμα, επέλεξε ένα φλόραλ φόρεμα με πράσινα και ποτροκαλί στοιχεία, έπιασε τα μαλλιά της σε μια πρωτότυπη κοτσίδα-αλογοουρά στο πλάι, σαν αυτή που μπορούμε και μόνες μας να κάνουμε, μόνο με λαστιχάκια, φόρεσε σκουλαρίκια και βάφτηκε τόσο…όσο.

Σε άλλη πρεμιέρα δοκίμασε ένα στράπλες φόρεμα, έπιασε τα μαλλιά της από τη μία πλευρά και έβαψε τα χείλη της με ένα σκούρο μπορντό-κόκκινο κραγιόν γιατί η Lara οφείλει να είναι απρόβλεπτη.

Η Alicia Vikander θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με αυτά τα όμορφα μαλλιά, που δεν φωνάζουν…σίδερο και ισιωτική πρέσα, αγαπά την ηλικία της και την φρεσκάδα της, χωρίς να βιάζεται να μεγαλώσει. Κι όταν φοράει κίτρινα, φτιάχνει τη χωρίστρα στη μέση και είναι σα να περιμένει να τη ζητήσει το αγόρι της στον…χορό. Μου προσφέρετε αυτόν τον χορό;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com