Στην ομορφιά ό,τι αξίζει, πρέπει να λάμπει και στο σκοτάδι

glowing-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Είναι η εποχή που τίποτα δεν είναι ματ, ούτε φλατ. Όλα τα προϊόντα ομορφιάς που ξεπουλάνε στα ράφια και στο Ίντερνετ, έχουν στόχο να είμαστε όσο γίνεται πιο λαμπερές. Κι εμείς φοβόμαστε ακόμη μήπως γυαλίζει η…μύτη μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πώς είναι οι μαγνήτες του φωτός; Ακριβώς αυτό είναι και το ζητούμενο.  Οι πούδρες, οι σκιές, τα κραγιόν, η βάση, το primer, τα βερνίκια, τα σπρέι για τα μαλλιά, τα μάσκαρα, όλα κρύβουν λίγο γκλίτερ, λίγη ασημόσκονη, κάτι χρυσαφένιο.

Και η αλήθεια είναι πως αν ξέρει κανείς να τα χρησιμοποιήσει σωστά και να μην τα μπερδέψει όλα μαζί, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Εμάς μας αρέσει όταν το δέρμα μοιάζει γυαλιστερό, ξεκούραστο, σαν…γυαλί. Κι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με σωστή ενυδάτωση κι ένα εξειδικευμένο προϊόν που έχει φτιαχτεί ειδικά για να προσθέτει γυαλάδα στα μήλα μας και στις γωνίες του προσώπου μας, για να δημιουργεί τη σωστή οφθαλμαπάτη και τις απαραίτητες αντανακλάσεις στον καθρέφτη και το σκοτάδι.

Πυρετός το Σαββατόβραδο με κρύσταλλα, ασημένια φωτορυθμικά και λαμπερή διάθεση. Glitz και Dolce & Gabbana και Versace, δεκαετία του '80, Studio 54, U2 και υπερβολή.

Η μόδα του δρόμου, μαζί και τα μουσικά ρεύματα από την τέκνο μέχρι την χιπ-χοπ, δεν σταμάτησαν να εμπνέουν τον Jean Paul Gaultier, τον John Galliano για τον Christian Dior, τον Alexander McQueen και τις λαμπερές καλοκαιρινές τους προτάσεις. Μάλλον θα δυσκολευτούμε να αντισταθούμε στα άσιντ χρώματα αλλά και στην ντίσκο μουσική, πολύ απλά γιατί ό,τι λάμπει είναι μόδα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com