Tι δεν πρέπει να λείπει από το προσωπικό μας νεσεσέρ;

beauty-bag
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Γκρινιάζουμε ότι δουλεύουμε πολύ, πως λείπουμε όλη μέρα από το σπίτι και δεν μας φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Μήπως ήρθε η στιγμή να οργανωθούμε λίγο καλύτερα ξεκινώντας από το νεσεσέρ μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πάνε οι εποχές που οι γυναίκες σηκώνονταν από το τραπέζι στο εστιατόριο για να πουδράρουν τη μύτη τους ώστε να μην γυαλίζει. Αυτά συμβαίνουν στις ταινίες και δεν ισχύουν στην πραγματική ζωή, που πλέον θέλουμε να γυαλίζει όλο μας το πρόσωπο και ταυτόχρονα να είμαστε άψογα μακιγιαρισμένες όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Οπότε, τι πρέπει να έχουμε στο μαγικό μας τσαντάκι; Καταρχήν, αντιηλιακό γιατί ήδη δεν γίνεται να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε φροντίσει την αντιηλιακή προστασία.

Και ύστερα, καμία γυναικεία τσάντα δεν είναι σωστά εφοδιασμένη αν δεν έχει μέσα καθρεφτάκι, ιδανικά ρουζ με καθρέφτη, άρωμα, μάσκαρα, μια γήινη σκιά, ένα μολύβι, ένα λιπ-γκλος, ένα κόκκινο κραγιόν, έναν μίνι νυχοκόπτη, ένα διάφανο βερνίκι νυχιών, μια βούρτσα για τα μαλλιά και ένα μίνι σετ από οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Μην γελάτε. Δεν λέμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να κουβαλάμε μαζί μια μικρογραφία του μπουντουάρ μας, αλλά πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί να θέλετε να φρεσκαριστείτε στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου και να μην έχετε ούτε μαντηλάκι για να σβήσετε τις γραμμές που έχουν δημιουργηθεί από τη ζέστη και την υγρασία γύρω από τα μάτια; Οπότε, μην ξεχάσετε και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, μαζί με μια γρήγορη μάσκα για να ξεπρηστούν τα βλέφαρα μας στο επόμενο φανάρι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com