Τώρα και ροδακινί μαλλιά

lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Αν παρατηρήσετε τα κορίτσια στον δρόμο, θα δείτε πως το ξανθό έχει κάτι αναπάντεχες ανταύγειες και το παιχνίδι της ομορφιάς γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό. Νιώθετε έτοιμες να μοιάσετε στη Lady Gaga χωρίς τις εκκεντρικές περούκες; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Οι βαφές μιμούνται πλέον όλο και περισσότερο την πραγματική ζωή, τη φύση, και τώρα ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουν χρώματα που βλέπουμε στη φρουτιέρα της κουζίνας.

Αν προτιμάτε τα καλοκαιρινά φρούτα, τότε δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να διατηρήσετε τη βάση των μαλλιών σας και να παίξετε με μικρές πινελιές, εναλλάσσοντας τούφες των μαλλιών σας με ροδακινί και πορτοκαλί τόνους.

Η Paris Jackson, μαζί με τη Lady Gaga, ήταν οι πρώτες που τόλμησαν να λανσάρουν το συγκεκριμένο ύφος για να δουν σε λίγες μόλις ώρες κλώνους τους να βγάζουν selfies στον μαγικό κόσμο του Instagram.

Κι αν δεν αισθάνεστε έτοιμες για μια τόσο μεγάλη αλλαγή, μπορείτε πάντα να πειραματιστείτε με έτοιμες τούφες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και να τις ενθέσετε στα μαλλιά σας. Κι αν βρεθείτε στην Αγγλία, να ξέρετε πως υπάρχουν κομμωτήρια που εξειδικεύονται στις εκκεντρικές βαφές, όχι πλέον με πανκ διάθεση, αλλά …φραουλί.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com