Γιατί οι σταρς αγαπούν τα extensions στα μαλλιά;

blake-lively
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Δεν γεννιόμαστε όλες με τέλεια, πλούσια, γυαλιστερά μαλλιά. Κι αν ζηλεύουμε σταρ του Χόλιγουντ και του Instagram, για τις εναλλακτικές κομμώσεις από τη μια μέρα στην άλλη, ήρθε η στιγμή να μάθουμε πώς μπορεί να αποκτήσουμε κι εμείς την ίδια…ευελιξία. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα extensions δεν είναι για όλες τις γυναίκες ενώ υπάρχουν πολλές που αρνούνται να πουν πως δεν είναι δικά τους «όλα» τα μαλλιά. Πρόσφατα, ωστόσο, όλο και περισσότερες σταρ παραδέχονται πως έχουν προσθέσει τούφες για να έχουν τα μαλλιά που ονειρεύονταν μια ζωή.

Γιατί όχι; Γιατί ναι;
Αναγνωρίσιμα πρόσωπα όπως η Christina Aguilera και η Chrissy Teigen, έχουν πει πως ό,τι φαίνεται δεν είναι πάντα αληθινό, και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό, αρκεί να μην φαίνεται στα αλήθεια.

Γιατί έχουμε δει και κακοτεχνίες, περίεργα ανοίγματα στα μαλλιά, ειδικά όταν είναι πιασμένα, μικρές τούφες που μοιάζουν σα να έχουν κολλήσει με …σελοτέιπ.

Αν όμως έχει γίνει σωστή δουλειά, όπως συμβαίνει με τα μαλλιά των μελών της οικογένειας Kardashian, με τις αδερφές Hadid, την Sarah Jessica Parker, την Julia Roberts, την Βlake Lively, μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδίστριες, τότε το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο, τουλάχιστον όχι παράταιρο. Γιατί, όπως λένε και οι κομμωτές που τις χτενίζουν, ζούμε πλέον σε μια εποχή που ακόμη και αν δεν γεννηθήκαμε με τέλεια μαλλιά, μπορούμε να τα αποκτήσουμε, αγοράζοντας μικρές ή μεγαλύτερες τούφες στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τη βάση μας. Ποια Beyonce; Και ποια Kim;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com