Το άρωμα βανίλιας είναι φρέσκο, απαλό και σέξι

aroma-banilia
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ακόμη και τα αρώματα, για την ακρίβεια οι αρωματοποιοί, δηλαδή, οι μύτες, περνούν τη φάση τους και εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε αν μας αρέσει να μυρίζουμε σαν βανίλια…παγωτό. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας… Κι άλλοτε μας αρέσουν οι κλασικές μυρωδιές, βαριές κι ασήκωτες, κι άλλοτε πάλι προτιμάμε τα εσπεριδοειδή, τα λευκά άνθη, αναπάντεχους συνδυασμούς.

Αν παρατηρήσετε στα ράφια των ναών της ομορφιάς, θα δείτε πως όλο και περισσότεροι ιστορικοί οίκοι έχουν επενδύσει σε μια νέα εκδοχή του απόλυτου μπεστ-σέλερ τους με άρωμα βανίλιας.

Γιατί σε μια εποχή που σίγουρα έχουν γίνει όλα, δεν είναι εύκολο να επαναλανσάρεις διαρκώς κάτι που έχει νόημα ύπαρξης, κάτι φρέσκο και δελεαστικό για τον καταναλωτή που έχει πάθει overdose από την πληροφορία. 

Και αν ψεκάσεις τον καρπό σου και αφήσεις να περάσουν λίγα λεπτά, μπορεί να το λατρέψεις ή να το μισήσεις. Ο Tom Ford πάντως, μαζί με τον Armani και τον Jo Malone, μπερδεύουν τη βανίλια Μαδαγασκάρης με λάδι καρύδας, κάρδαμο και σανδαλόξυλο… Είναι τρελοί αυτοί οι «Γαλάτες»…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com