Τα top models που δεν έχουν αλλάξει με τα χρόνια

kate-moss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Eίναι πραγματικά απίστευτο να βλέπεις ορισμένα κορίτσια που ξεκίνησαν την καριέρα τους πριν από δεκαετίες, σήμερα να φωτογραφίζονται στα περιοδικά και στο Instagram, σα να μην πέρασε μια μέρα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Kate Moss έχει αλλάξει, αλλά δουλεύει ακόμη. Ίσως περισσότερο από όλα τα κορίτσια της δεκαετίας του '90, με αποκλειστικά συμβόλαια, καμπάνιες που βρίσκονται σε εξέλιξη, οίκους που την διεκδικούν για φωτογραφήσεις ξανά και ξανά. Η Claudia Schiffer διατηρεί τα πλούσια, ξανθά της μαλλιά, είναι πάντα λεπτή και κομψή, ανανεώνει το ενδιαφέρον των ακολούθων της στο Instagram με μίνι συνεργασίες.

Η Naomi Campbell δεν έχει καν ηλικία. Παίρνει συνεντεύξεις σε διεθνείς τίτλους, εμφανίζεται ως guest, αλλάζει περούκες, ποζάρει vw μοντέλο της μακιγιέζ-θαυματοποιού Pat McGrath, παραμένει η γαζέλα της πασαρέλας, χωρίς να έχει βρεθεί άξια διάδοχός της.

Η Christy Turlington, με αθλητικό σώμα, έχει επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της ως γκουρού της γιόγκα, κι όσο κι αν την βλέπουμε αραιά και που σε φωτογραφήσεις μόδας, παραμένει το κορίτσι, η γυναίκα πλέον, της διπλανής πόρτας.

Η Helena Christensen, από τις κοπέλες που έχουν επιλέξει να κάνουν πιο αυστηρές εμφανίσεις στη βιομηχανία μόδας, είναι μια ντίβα με πράσινα μάτια που θα μπορούσε να έχει γίνει σταρ στο Χόλιγουντ, ενώ η Linda Evangelista, η γυναίκα-χαμαιλέοντας, παραμένει όμορφη, αλλά απέχει.

Και για το τέλος μένει η Cindy Crawford, η οποία εκθειάζει με κάθε ευκαιρία την κόρη της, Kaia Gerber, όπως και τον γιο της, Presley, αλλά το εντυπωσιακό μαζί της είναι πως παραμένει μια πανέμορφη εκδοχή του εαυτού της, η καλύτερη Cindy σε συσκευασία Cindy. Το μυστικό; Διατροφή, άσκηση, ύπνος, νερό, αποχή από τη ζάχαρη, και όλα τα «κλισέ», όχι ακριβώς με αυτή τη σειρά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com