Και η Gwen Stefani πουλάει το σπίτι της

gwen-1
ΤΡΙΤΗ, 01 ΜΑΙΟΥ 2018

Για την ακρίβεια μια έπαυλη που ανήκει στην Gwen Stefani και τον πρώην σύζυγο της, Gavin Rossdale, βρίσκεται στο Beverly Hills και βγήκε στην αγορά για 38 εκατομμύρια δολάρια. της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου. Μια πελώρια καταπράσινη έκταση με πισίνες, γήπεδα τένις και γκολφ, γυμναστήριο, ξενώνα, εφτά κρεβατοκάμαρες και 10 μπάνια. Η αισθητική είναι ποπ και ροκ μαζί, όπως θα φανταζόμασταν ότι αρμόζει στο λάιφστάιλ της Gwen Stefani.

Μινιμαλισμός, ασπρόμαυρο πάτωμα, εντυπωσιακά έργα τέχνης, πελώρια παράθυρα, λευκοί τοίχοι, ψηλά ταβάνια, επιβλητικά έπιπλα, στα όρια του κιτς, καθώς οι φούξια πολυθρόνες συνωστίζονται στον ίδιο χώρο με κόκκινη μοκέτα, για να θυμίσουν σαλόνι πρώτης θέσης σε υπερπολυτελές πλοίο.

Κόκκινες κουρτίνες και ασημένιοι πολυέλαιοι, άσπρες πολυθρόνες και ασπρόμαυρη κουζίνα για φωτογράφηση. Είναι ένα σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν δύο μουσικοί τα τρία τους παιδιά, η απόλυτη φαντασίωση κάθε ροκ σταρ.

Ένα σπίτι στο Los Angeles με στοιχεία Art Deco, φουτουριστικές επιρροές και έντονες αποχρώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι, διαβάζουμε, θα περάσουν από συνέντευξη, θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα πριν ότι ενδιαφέρονται να δουν το σπίτι και τι …μουσική ακούνε.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com