Και η Karlie Kloss υπέγραψε συμβόλαιο εκατομμυρίων

karlie-5
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2018

Κάθε μοντέλο ονειρεύεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο με μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών. Και τώρα που η Karlie Kloss επελέγη ως το πρόσωπο της Estee Lauder, τι να περιμένουμε να δούμε στις επόμενες καμπάνιες; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι και λίγο να σε γνωρίζουν όλοι με το όνομά σου, να μην προλαβαίνεις να κλείνεις πτήση για την επόμενη μητρόπολη της μόδας, για φωτογραφήσεις, επιδείξεις μόδας, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ξαφνικά να σου ζητούν να συνδέσεις το πρόσωπό σου με το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς του σήμερα.

Μάλιστα το δημοφιλές μοντέλο που έχει γίνει εξώφυλλο μόνο στη Vogue, 36 φορές (!), θα είναι η νέα πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών, γιατί ένα μοντέλο πλέον δεν ποζάρει μόνο, δεν είναι μια εικόνα, αλλά και μια προσωπικότητα με άποψη και εκατομμύρια ακολούθους.

Έχουν προηγηθεί γυναίκες όπως η Carolyn Murphy, η Joan Smalls, η Kendall Jenner…Οι πρώτες εικόνες θα αρχίσουν να αναμεταδίδονται σε διεθνείς τίτλους από τον Ιούλιο, σε περιοδικά, ψηφιακές εκδόσεις, αλλά και στην τηλεόραση, για να δούμε την Karlie Kloss να λανσάρει και ένα κραγιόν-γλυπτό.

Κι επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο έχει και δική του εταιρεία παραγωγής, την Klossy Productions, θα δούμε και ιστορίες ομορφιάς με ακόμη πιο ανάλαφρο περιεχόμενο, για να μοιραστεί η ίδια και με τους 16 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram και άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και πολλά βίντεο φυσικά. Να ευχηθούμε και μια λαμπρή καριέρα στο …Χόλιγουντ; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com