Ποιος αγόρασε το σπίτι του Moby;

leonardo-8
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο Leonardo DiCaprio δεν προκαλεί, ανεβάζει πάντα φωτογραφίες με οικολογικά μηνύματα στον λογαριασμό του στο Instagram, δικαιούται να αγοράσει μια έπαυλη στο Λος Άντζελες για 4.9 εκατομμύρια δολάρια, κι ας μην το επιβεβαιώνει κανείς για ευνόητους λόγους…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πρόκειται για ένα σπίτι με ιστορία από τη δεκαετία του '20. Δεν πρόλαβε ο Moby να πει ότι το πουλάει και να το βγάλει στην αγορά τον Φεβρουάριο, και η έπαυλη που είχε ανακαινιστεί πρόσφατα βρήκε κιόλας αγοραστή.

Τι κοινά όμως μπορεί να έχουν ένας τραγουδιστής και συνθέτης με έναν ηθοποιό; Απ’ ό,τι φαίνεται πολλά και η αισθητική είναι το κυρίαρχο, για να τους δούμε πλέον να ποζάρουν και μαζί στο Instagram, δείχνοντας ότι ένα σπίτι τους έφερε πιο κοντά, όπως και οι περιβαλλοντικές τους ανησυχίες.

Και λέγεται ότι ο Leonardo DiCaprio δεν αγόρασε το σπίτι για να μείνει ο ίδιος αλλά για συγγενικό πρόσωπο, όμως αυτό δεν έχει τόση σημασία, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι μύθος με τους σταρ του Χόλιγουντ.

Πάντως το σπίτι του Moby και τώρα του Leonardo είναι εντυπωσιακό. Χτισμένο σαν τυπικό βρετανικό σπίτι, έχει 18 δωμάτια, λευκό μάρμαρο που δεσπόζει παντού, ακόμη και στα μπάνια, λευκά δωμάτια, μοντέρνα έπιπλα, εξωτερική πισίνα-έργο τέχνης, χώρο για γιόγκα και γυμναστική, πιάνο με ουρά και απόλυτη ιδιωτικότητα.
Καμία σχέση με τον υπέροχο κύριο Γκάτσμπι; Καμία. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com