H Lara Croft φορούσε Nikos Koulis

aliciavikandermetgalaeyeliner
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να βλέπουμε ταλαντούχους ανθρώπους της ελληνικής μόδας να ταξιδεύουν το εγχώριο ντιζάιν εντός και εκτός συνόρων. Και τώρα που η Alicia Vikander επέλεξε να φορέσει κοσμήματα με την υπογραφή Nikos Koulis στο φετινό Met Gala, θέλουμε να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια, για να χειροκροτήσουμε ακόμη πιο δυνατά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν δεν γνωρίζεις το παρασκήνιο, νομίζεις ότι η παγκόσμια μόδα ζει στο παραμύθι της.

Οι σταρ ονειρεύονται λαμπερά φορέματα και αντίστοιχα κοσμήματα, και επιλέγουν το κοστούμι της ζωής τους, ανάλογα με την περίσταση.

Η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, καθώς ένας στρατός από συμβούλους, στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ, αλλά και υπευθύνων δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, κρατούν τις ισορροπίες για να δουν ποιος οίκος θα πρέπει να προβληθεί κάθε φορά και με ποιον τρόπο.

Είναι λοιπόν σχεδόν μαγικό να βλέπεις ένα μικρότερο brand, χωρίς την υποστήριξη εκατομμυρίων, να κάνει μια δυναμική παρουσία σε εκδηλώσεις με κάμερες, φλας, κινητά, που καταγράφουν κάθε στιγμιότυπο ζωντανά.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής κοσμημάτων Nikos Koulis ολοκλήρωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την ασπρόμαυρη εμφάνιση της βραβευμένης με Όσκαρ, Alcia Vikander, που υποδύθηκε την Lara Kroft, και επέλεξε ρούχα Louis Vuitton (ασπρόμαυρο φόρεμα, λευκή κάπα, μαύρα δερμάτινα γάντια), τράβηξε πίσω τα μαλλιά της με μαύρη στέκα-κορδέλα, τόνισε τα μάτια της με γραφιστικό μακιγιάζ, για να φανούν ακόμη καλύτερα τα κοσμήματα του Έλληνα δημιουργού.

Η Lara λοιπόν φόρεσε Koulis, και πιο συγκεκριμένα, σκουλαρίκια με διαμάντια, μαύρο σμάλτο και λευκό χρυσό, δύο δαχτυλίδια και ένα μοναδικό βραχιόλι, από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή Oui.

Ποιες άλλες σταρ έχουν πει ναι στον Νίκο Κούλη; Από την Salma Hayek στην Jennifer Lawrence και από την Oprah Winfrey στην Emilia Clarke, το ελληνικό κόσμημα αποκτά σήμερα μια δυνατή φωνή, με Art Deco επιρροές, και πολλές ακόμη λαμπερές ιστορίες να αφηγηθεί.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com