Χρωματιστή μάσκαρα για χρωματιστή διάθεση

mple-maskara
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2018

Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, μπορούμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το μαύρο και να δοκιμάσουμε να παίξουμε με νέες, πιο χαρούμενες αποχρώσεις στο μακιγιάζ ξεκινώντας από τις βλεφαρίδες. Της Σάντυς Τσαντάκη.

H Rihanna το έχει ήδη τολμήσει, αν αυτό λέει κάτι. Κι έχει φροντίσει να βγάλει και ανάλογα χρωματιστά βουρτσάκια με τη δική της εταιρεία ομορφιάς, σε φούξια, μοβ, πράσινο…

Αυτό είναι το παιχνίδι της ομορφιάς, ότι δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να πειραματιστείς και να δεις πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να αλλάξει το μακιγιάζ και το πρόσωπό σου, με μία μόλις κίνηση.

Ας είναι καλά το Instagram και το Pinterest που λανσάρουν πρώτα τις πιο καινούργιες τάσεις, προτού καλά-καλά εμφανιστούν στα περιοδικά και στο κόκκινο χαλί.

Και τώρα που η χρωματιστή μάσκαρα επιστρέφει, ευκαιρία να δοκιμάσουμε το εκτυφλωτικό μπλε που μας θυμίζει έντονα τη δεκαετία του '80, την Madonna της εποχής, και ως εναλλακτική, υπάρχει πάντα και το φωτεινό μωβ, που ταιριάζει τέλεια και με τα σκούρα μάτια, καστανά, σχεδόν μαύρα. Χωρίς να ξεχνάμε και το λαδί ή το φούξια.

Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη, πιο βαθειά, πιο «κουλτουριάρικη», κι αυτή είναι η μπορντώ, το σκούρο κόκκινο, που ταιριάζει πολύ στις βλεφαρίδες μας και σε ένα βραδινό μακιγιάζ που θέλουμε να έχει διάρκεια. Ο Τom Ford, πάντως, τη στιγμή που όλες οι εταιρείες λανσάρουν μάσκαρα σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, μας προτείνει το χρυσό. Χρυσές βλεφαρίδες; Γιατί όχι; Για Μύκονο, μια χαρά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com