Kαι η Lady Gaga λανσάρει τα δικά της προϊόντα ομορφιάς

lady-gaga-4
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Μετά τη Rihanna και τα μέλη της οικογένειας Kardashian, και η γυναίκα-χαμαιλέων της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισε να εισβάλει δυναμικά στο παιχνίδι και τον πόλεμο μαζί, των ρουζ και των κραγιόν. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μαθαίνουμε ότι ήδη από τον Φεβρουάριο ότι η Lady Gaga έχει θελήσει να κατοχυρώσει την επωνυμία Haus Beauty για να βαφτίσει τη νέα της συλλογή με προϊόντα ομορφιάς, από σκιές ματιών και μάσκαρα, μέχρι μολύβια και highlighter.

Θέλει όμως να λανσάρει και το δικό της άρωμα, για την ακρίβεια τα δικά της αρώματα, γιατί η ματαιοδοξία αποτελεί συνώνυμο και των αστέρων της ποπ, όπως επίσης και κρέμες για το σώμα και το πρόσωπο.
Η Lady Gaga έχει βγάλει ήδη το άρωμα Fame κι έχει συνεργαστεί με την MAC για ένα συλλεκτικό κραγιόν για καλό σκοπό.

Η ίδια πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη, γιατί θέλει να διατηρήσει το σασπένς, και μάλλον φοβάται μην της κλέψουν και την ιδέα, που σίγουρα δεν είναι και τόσο πρωτότυπη, καθώς όλο και περισσότερες διασημότητες φροντίζουν να εξαργυρώνουν το όνομα τους και να χτίσουν ένα brand name που θα φέρει ακόμη περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Και ειδικά όταν πρόκειται για τον κόσμο της ομορφιάς, που θέλεις να βλέπεις πρότυπα γυναικών για να ταυτιστείς μαζί τους, μια γυναίκα σαν την Lady Gaga που τα έχει κάνει σχεδόν όλα, έχει φορέσει από …ωμό κρέας μέχρι τα πιο εκκεντρικά ρούχα που έχουν σχεδιαστεί στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας, η σύνδεση είναι μάλλον πιο δύσκολη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξεπουλήσουν τα προϊόντα ομορφιάς της Lady Gaga μόλις αποφασίσει να τα λανσάρει στο εμπόριο. Αρκεί να ανεβάσει μια εικόνα στο Instagram. Για να γίνει ανάρπαστο ό,τι «πωλείται» με το όνομα της, πριν καλά-καλά δοκιμαστεί. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com